Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Σκόρπισε το θάνατο «για πλάκα» ο Κρέτσμερ
Σκόρπισε το θάνατο «για πλάκα» ο Κρέτσμερ Εκτύπωση E-mail
18.03.09

Ο Τιμ Κρέτσμερ, ο 17χρονος Γερμανός που πριν από λίγες ημέρες έσπειρε τον θάνατο σε σχολείο του Άλμπερτβιλ στη Στουτγάρδη και έπειτα αυτοκτόνησε δήλωσε ότι το έκανε «για πλάκα»

 σύμφωνα με συνέντευξη του άνδρα τον οποίο απήγαγε μαζί με το αυτοκίνητο του ο δράστης στην προσπάθεια του να περάσει τα αστυνομικά μπλόκα και να βγει στον αυτοκινητόδρομο.

Σε συνέντευξη του στο εβδομαδιαίο περιοδικό Stern, ο οδηγός Ιγκόρ Γουλφ αναφέρει ότι την ώρα που οδηγούσε υπό την απειλή του όπλου του 17χρονου, τον ρώτησε «γιατί τρελάθηκες έτσι» και εκείνος απάντησε «για πλάκα, γιατί αυτό με διασκεδάζει».

Στις 11 Μαρτίου, ο Ιγκόρ Γουλφ περίμενε την σύζυγο του μέσα στο αυτοκίνητο στο Βίνεντεν, όταν ο Τιμ Κρέτσμερ, ο οποίος σκότωσε εννέα μαθητές και τρεις καθηγητές στο παλιό σχολείο του, άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου του Γουλφ, μπήκε μέσα και τον διέταξε: «οδήγα και γρήγορα».

«Έχω ήδη σκοτώσει πέντε ανθρώπους στο παλιό μου σχολείο και αυτό δεν είναι το τέλος. Πιστεύετε ότι πιο κάτω θα βρούμε άλλο σχολείο», είπε ο Τιμ Κρέτσμερ, σύμφωνα με τον Ιγκόρ Γουλφ.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3223&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote