Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Γ. Παπανδρέου: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ υπονομεύει τη Δημοκρατία Εκτύπωση E-mail
29.05.07
Η σημερινή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών υπονομεύει την δημοκρατία με τον τρόπο που υπομόνευε παλαιότερα τον σοσιαλισμό η Σοβιετική Ενωση, είπε από τη Γλασκώβη ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Σίβικους» ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Μιλώντας στην έβδομη διεθνή συνάντηση μη κυβερνητικών οργανώσεων, αναφέρθηκε και στην εμπειρία του ως υπουργός εξωτερικών και στο παράδειγμα της συνεργασίας των ελληνικών με τις τουρκικές μη κυβερνητικές οργανώσεις που έδρασε ως καταλύτης στην βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών. 

Η συνεργασία των πολιτικών κομμάτων και των πολιτικών οργανώσεων με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις είναι αναγκαία για να προωθηθούν αλλαγές στον κόσμο, τόνισε.

 Ο κ. Παπανδρέου έκανε αναφορά και στην έκκληση του Ελ Μπαραντέι για ένα κόσμο ελεύθερο απο πυρηνικά όπλα, εκφράζοντας την αμέριστη προσωπική του υποστήριξη και την υποστήριξη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς αλλά αποσπώντας και την υποστήριξη των εκπροσώπων μη κυβερνητικών οργανώσεων απο 138 χώρες. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χάρισε στον Γενικό Γραμματέα της «Σίβικους» ένα γλυπτό που παριστάνει δύο χέρια που σφίγγει το ένα το άλλο και συμβολίζει την στενή συνεργασία. Πρόκειται για ένα κυκλαδικό γλυπτό του 4ου π.Χ. αι.  

 flash

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=320&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 29.05.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote