Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Υπό κράτηση ο Μπέρναρντ Μάντοφ
Υπό κράτηση ο Μπέρναρντ Μάντοφ Εκτύπωση E-mail
13.03.09

Υπό κράτηση, μέχρι την 16η Ιουνίου, οπότε και αναμένεται να ανακοινωθεί η καταδικαστική απόφαση και η ποινή που θα του επιβληθεί, τέθηκε από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης ο Αμερικανός χρηματιστής Μπέρναρ Μάντοφ

που κατηγορείται ότι ευθύνεται για τη γιγαντιαία απάτη ύψους 50 διασεκατομμυρίων δολαρίων, μέσω ενός συστήματος πυραμίδας με επενδύσεις. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο δικαστής του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης έδωσε σήμερα εντολή να τεθεί αμέσως υπό κράτηση ο αμερικανός χρηματιστής Μπέρναρντ Μάντοφ και πρόσθεσε ότι η καταδίκη του θα ανακοινωθεί στις 16 Ιουνίου.

Οι αστυνομικοί πέρασαν αμέσως στα χέρια τις χειροπέδες στον Μάντοφ που είχε προηγουμένως δηλώσει ένοχος για τις 11 κατηγορίες που του προσάπτονται για μια γιγαντιαία απάτη ύψους 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

"Αισθάνομαι βαθιά λύπη και ντροπή", δήλωσε ενώπιον του δικαστή Ντένι
Τσιν ο χρηματιστής, καθώς μιλούσε για πρώτη φορά δημόσια για την υπόθεση, εξηγώντας ότι η απάτη άρχισε στην δεκαετία του 1990.

"Πίστευα ότι αυτό θα σταμάταγε γρήγορα και θα κατάφερνα να ξεμπλέξω από την κατάσταση αυτή, καθώς και οι πελάτες μου. Όμως αυτό αποδείχτηκε δύσκολο και τελικά αδύνατο", δήλωσε ακόμη ο Μάντοφ.

ert

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3195&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 13.03.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote