Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Είχε προειδοποιήσει για το πολύνεκρο χτύπημα
Είχε προειδοποιήσει για το πολύνεκρο χτύπημα Εκτύπωση E-mail
13.03.09

Μέσα από ένα chatroom γερμανικού δικτυακού τόπου ο νεαρός είχε προειδοποιήσει για το χτύπημα που κόστισε τη ζωή σε 15 άτομα.

Στην επιστολή του ανέφερε:

«Μπούχτισα. Βαρέθηκα αυτή την απαίσια ζωή. Κανείς δεν γνωρίζει τι είμαι ικανός να κάνω. Φοβάμαι, έχω όπλα εδώ και θα επισκεφτώ το χώρο που πήγαινα σχολείο αύριο και θα τους κάψω. Πιθανόν να δραπετεύσω, γι αυτό κράτα ανοιχτά τα αυτιά σου, διότι θα μάθεις για ‘μένα αύριο. Απλώς θυμήσου το όνομα της πόλης Βίνεντεν».

Επιφυλάξεις από την αστυνομία

Πάντως, τη νύχτα η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης ενδέχεται να μην είχε προειδοποιήσει για την πράξη του και ότι οι πληροφορίες πως βρέθηκαν τέτοιες αποδείξεις στον υπολογιστή του είναι ψευδείς.

Μάλιστα, προστίθεται ότι ανακρίνονται μάρτυρες που δήλωσαν ότι διάβασαν στο chat forum τις συγκεκριμένες απειλές από τον δράστη προκειμένου να εξακριβωθεί εάν και πότε διατυπώθηκαν.

Τέλος, σημειώνεται ότι ήδη γίνονται επαφές με τους αμερικανούς χειριστές του server, όπου λειτουργεί το συγκεκριμένο chat forum, για να διαπιστώσουν πότε έγραψε ο 17χρονος για την πρόθεσή του να δολοφονήσει συμμαθητές του.
ta nea

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3194&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote