Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ευ. Αντώναρος: «Μόνος στόχος η αυτοδυναμία»
Ευ. Αντώναρος: «Μόνος στόχος η αυτοδυναμία» Εκτύπωση E-mail
12.03.09

Φρένο στις συζητήσεις για το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με τον ΛΑΟΣ βάζει η κυβέρνηση.Ερωτηθείς εάν τοποθετεί τον ΛΑΟΣ στα άκρα, έκφραση με την οποία και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει απορρίψει τα σενάρια περί προσέγγισης των δυο κομμάτων

ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία δηλώνοντας πως η κυβέρνηση της ΝΔ διαθέτει ισχυρή, συμπαγή, αυτοδύναμη πλειοψηφία που στηρίζει απόλυτα το κυβερνητικό έργο.

«Αποκλείεται η οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία με χώρους από τους οποίους μας χωρίζουν σοβαρές πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αντώναρος ρωτήθηκε αν κάτι τέτοιο αποκλείεται και μετεκλογικά και απάντησε «ασφαλώς», επισημαίνοντας την επιδίωξη της ΝΔ για επίτευξη αυτοδυναμίας.

«Αν κάποιοι θέλουν να συντηρούν τεχνητά θέματα, μπορούν να το κάνουν χωρίς τη δική μας σύμπραξη», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος.

Ο Ε. Αντώναρος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο εκλογών σημειώνοντας πως «δυστυχώς κάποιοι γίνονται συνεχώς αγωγοί του ίδιου ανύπαρκτου κλίματος εκλογολογίας που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα».

Όσον αφορά στο ζήτημα της συναίνεσης και της συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων, ο κ. Αντώναρος τόνισε: «Υπάρχει πάντα περιθώριο για συνεννόηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα μείνει αδρανής, επειδή κάποιοι επιλέγουν άλλο δρόμο».

Επανέλαβε δε, ότι η Ελλάδα έχει κυβέρνηση με αυτοδύναμη, συμπαγή πλειοψηφία και με αυτή πραγματοποιείται το κυβερνητικό έργο.

Για το ενδεχόμενο και άλλων συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς, ο κ. Αντώναρος είπε ότι ο πρωθυπουργός ουδέποτε αρνήθηκε να συναντήσει οποιονδήποτε πολιτικό αρχηγό και να τον ενημερώσει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για οποιοδήποτε θέμα.

Για τα σενάρια συνεργασίας ΝΔ-ΛΑΟΣ μίλησε στον City99,5 ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Μαγγίνας, ο οποίος τόνισε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα.


e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3187&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote