Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ = ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ = ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ Εκτύπωση E-mail
11.03.09

Του Σάκη Σερέτη

 
Πενήντα ημέρες τώρα η επικοινωνιακή διαχείριση μιας παλιάς αμαρτίας από την διοίκηση της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, ισοδυναμεί με ομολογία ενοχής.
Φυσικά αναφέρομε στην επιστολή που κατέθεσε επίσημα στην γραμματεία της Ομοσπονδίας ο κ.Απόστολος Σκοτίδας, η οποία έχει ημερομηνία 6 Ιανουαρίου 2009 και απευθύνεται στον πρόεδρο καθώς και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της «κραταιάς»,οι οποίοι κάποια στιγμή ελέω προέδρου, θα πρέπει να μάθουν τι θέλει να πει αρμοδίως και εγγράφως, ο πρώην συνάδελφος τους.

 

Όμως για την ώρα αυτοί που γνωρίζουν το περιεχόμενο της επιστολής, είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας καθώς και οι «αρσακειάδες» της συγκάλυψης.
Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, ενώ διαβάστηκε η αλληλογραφία όπως προβλέπει το καταστατικό και εμφανίσθηκε η επιστολή αποδοχής κενής θέσεως στο διοικητικό συμβούλιο του κ.Τ.Κοράκη, για την επίμαχη επιστολή του κ.Α.Σκοτίδα δεν υπήρξε καν συζήτηση, παρόλο που υπήρχε καταγεγραμμένη προεδρική δέσμευση .
Ωστόσο απρόθυμοι να διεκδικήσουν το αυτονόητο δικαίωμα τους στην ενημέρωση, παρουσιάσθηκαν και οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, καθώς κανείς από τους παρόντες στην συνεδρίαση της προηγούμενης Τετάρτης 4 Μαρτίου 09, δεν υπενθύμισε στον πρόεδρο κ.Καλαμαρά την πρόσφατη δέσμευση του για ανάγνωση της επίμαχης επιστολής, με αποτέλεσμα να τροφοδοτούν με τον κουβά της αδράνειας, νερό στον μύλο της λησμονιάς.
Κατά τα άλλα, το ακλόνητο συμβούλιο της «κραταιάς» έχει αρχίσει να γέρνει θυμίζοντας τον πύργο της Πίζας και η τετράδα του κέντρου αποφάσεων, εμφανίζεται προκλητικά αδύναμη να σύρει το κάρο που η ίδια βάλτωσε, με την αδιαφανή επικοινωνιακή διαχείριση της και τα ναζάκια ευθιξίας, που επικαλούνται κάποιοι ανευθυνουπεύθυνοι.
Όμως κακά τα ψέματα, η ανάγνωση της επιστολής αποτελεί την ομολογία συνενοχής για αρκετούς εκλεγμένους στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο, και η λύση του «κομιστή», θα βοηθούσε πολλούς να απεγκλωβιστούν από το κέλυφος της ενδεχόμενης αποτυχίας στον τομέα της παρέλασης.
Έτσι μοιραία ο κλήρος απασφάλισης της χειροβομβίδας, πέφτει στα χέρια της αντιπολίτευσης, η οποία χωρίς αυταπάτες και μέσα από τις διαδικασίες, θα πρέπει να διαχειριστεί έστω και αργά το ξεκαθάρισμα του θολού τοπίου, δικαιώνοντας την ψήφο που εισέπραξαν.
Ας μην μας αντιμετωπίζουν και αυτοί, σαν τους ιθαγενείς που τους μοιράζουν καθρεφτάκια !!!!!
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3184&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 11.03.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote