Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Νέος γύρος εξορμήσεων στην περιφέρεια
Νέος γύρος εξορμήσεων στην περιφέρεια Εκτύπωση E-mail
09.03.09

Το «βαρύ πυροβολικό» της κυβερνητικής παράταξης βγαίνει μπροστά, με νέο γύρο εξορμήσεων στην περιφέρεια και χρονικό ορίζοντα τις ευρωεκλογές.

Τον κύκλο των περιοδειών ανοίγει η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία κατά τη διάρκεια του Μαρτίου, πέραν των επισκέψεών της στο εξωτερικό, έχει ένα ιδιαίτερα έντονο πρόγραμμα κομματικών εκδηλώσεων.

Οι εξορμήσεις της υπουργού Εξωτερικών θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Παρασκευή 13 Μαρτίου από τη Θεσσαλονίκη, όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, αλλά και σε κομματική εκδήλωση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής κεντρικού τομέα της συμπρωτεύουσας.

Και την επομένη, το Σάββατο 14 Μαρτίου, θα επισκεφθεί την Πέλλα, προσκεκλημένη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Επόμενος σταθμός της κ. Μπακογιάννη θα είναι τα Ιωάννινα, όπου θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση στις 21 Μαρτίου και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη ως προσκεκλημένη της εκεί κομματικής οργάνωσης στις 24 Μαρτίου, ενώ εφόσον βρίσκεται στην ακριτική περιοχή πιθανόν να παραστεί και στους εορτασμούς της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Σύσσωμη, άλλωστε, η παράταξη της Ν.Δ. βάζει φουλ τις μηχανές για τις ευρωεκλογές. Αφορμές για εξορμήσεις θα αποτελέσουν βεβαίως και οι εκδηλώσεις που προγραμματίζει η ΟΝΝΕΔ για την Ευρώπη.

Πρώτο θέμα που θα συζητήσει η νεολαία θα είναι το περιβάλλον, σε περιφερειακή διάσκεψη στο Αγρίνιο, το Σάββατο 14 Μαρτίου. Ακολουθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου διάσκεψη στην Πρέβεζα για την ενέργεια, το Σάββατο 21 Μαρτίου συζήτηση στις Σέρρες για την αγροτική ανάπτυξη, την Κυριακή 22 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη η θεματική ενότητα για τις εργασιακές σχέσεις και τους νέους εργαζομένους, ενώ το Σάββατο 28 Μαρτίου διάσκεψη για τις νέες τεχνολογίες στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι εκδηλώσεις τον Απρίλιο θα συνεχιστούν, με διάσκεψη για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στο Βόλο στις 4 του μηνός, για την επιχειρηματικότητα στην Τρίπολη στις 11 Απριλίου και την εξωτερική πολιτική στη Θεσσαλονίκη στις 25 Απριλίου.

apogevmatini

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3170&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote