Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΜΑΣΚΑΡΑΤΕΣ,ΣΕΡΠΑΤΙΝΕΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ΜΑΣΚΑΡΑΤΕΣ,ΣΕΡΠΑΤΙΝΕΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Εκτύπωση E-mail
02.03.09

Της Χαράς Σαριδάκη

Μασκαράτες, σερπαντίνες, κομφετί, χορός, τραγούδια και πολύ πολύ κέφι, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της βραδιάς του αποκριάτικου καρναβαλιού, που διοργάνωσαν οι σύλλογοι, Αιγιωτών «Βοστίτσα» και Πατρινών «Κωστής Παλαμάς»το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Riccardos

 

Η βραδιά άρχισε στης 8:00 μ.μ. με ένα πλούσιο μπουφέ με ορεκτικά και ταυτόχρονα η αίθουσα πλημμύρισε με μουσικές νότες από την υπέροχη ορχήστρα των Europa Sounds, που μετέφεραν μελωδικά όλους τους καλεσμένους στην καρδιά του καρναβαλιού, ενώ η πίστα «στέναξε» από τις χορευτικές επιδόσεις μικρών και μεγάλων.

Πολλοί από τους καλεσμένους κατέπληξαν πραγματικά με τις στολές που λανσάρισαν.

Διέθεταν μεγάλη φαντασία και ευρηματικότητα..

Σημαντική η παρουσία της νεολαίας , που ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς και ικανοποίησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές.

Τι καλύτερο από το να βλέπεις τα παιδιά μας, να παίρνουν μέρος σε εκδηλώσεις που δημιουργούνται από τους συλλόγους μας και να ακολουθούν πιστά και με κέφι, τα ήθη και έθιμα μας.

Η βραδιά συνεχίστηκε με χαιρετισμό και καλωσόρισμα από τους προέδρους των συλλόγων κ. Μαρία Τσίκνα από τον σύλλογο των Αιγιωτών και κ. Γιώργο Ψάχο από τον σύλλογο των Πατρινών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η κ. Μαρία Τρίχα αντιπρόσωπος των Ολυμπιακών αερογραμμών, ο κ. Τσάρλι Βεργίδης διευθυντής της εταιρίας τροφίμων Κρίνος Foods, και ο κ. Χρήστος Μαστροκυριάκος πρόεδρος της Αχαϊκής ομοσπονδίας.

Ήταν μια βραδιά που θα μείνει πραγματικά αξέχαστη και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους προέδρους και στα διοικητικά συμβούλια των διοργανωτών συλλόγων, που όλο αυτό το διάστημα που προηγήθηκε η προετοιμασία της εκδήλωσης αφιέρωσαν πολύτιμο προσωπικό χρόνο, δούλεψαν ενωμένοι για να συντηρήσουν το πατροπαράδοτο αποκριάτικο έθιμο .

Συγχαρητήρια σε όλους λοιπόν και του χρόνου, σε μεγαλύτερη αίθουσα, που θα ικανοποιήσει και αυτούς που δεν πρόλαβαν να κλείσουν έγκαιρα τραπέζι και έτσι δεν κατάφεραν να πάρουν μια γεύση από το φετινό καρναβάλι..

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3138&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 14.07.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote