Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Συνελήφθη ο φρουρός - φονιάς
Συνελήφθη ο φρουρός - φονιάς Εκτύπωση E-mail
27.02.09

Ενας ακόμη ένστολος με όπλο φαίνεται ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα που δεν εντοπίστηκαν έγκαιρα.Αυτή τη φορά ο θύτης είναι 23χρονος που υπηρετεί στην εξωτερική φρουρά των δικαστικών φυλακών Χανίων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία την Τετάρτη το απόγευμα ο δράστης χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος άνοιξε πυρ κατά διερχόμενων οχημάτων, στο δρόμο Καμπανού - Σούγιας.

Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ο 48χρονος οδηγός του ενός ΙΧ από το Κουστογέρακο, ενώ με τραύματα στο πρόσωπο και την πλάτη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων ακόμα ένα άτομο από τα Καμάρια, που οδηγώντας και αυτός το αυτοκίνητο του δέχθηκε τα πυρά του δράστη.

Μάλιστα, ο συλληφθείς πυροβόλησε και εναντίον ταξί το οποίο με ελιγμούς κατάφερε να αποφύγει τα πυρά και να μην τραυματιστεί ο οδηγός του.

Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δράστη της επίθεσης.

Ο συλληφθείς σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε την πράξη του χωρίς ωστόσο να μπορεί να την δικαιολογήσει. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για άτομο με ψυχολογικά προβλήματα.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3111&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote