Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Κύκλος επαφών της Ντ. Μπακογιάννη στο Κογκρέσο και το Λ. Οίκο
Κύκλος επαφών της Ντ. Μπακογιάννη στο Κογκρέσο και το Λ. Οίκο Εκτύπωση E-mail
25.02.09

Επαφές με ηγετικά στελέχη του Κογκρέσου έχει σήμερα η υπουργός των Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αρχικά θα συναντηθεί με την ελληνικής καταγωγής ρεπουμπλικανή γερουσιαστή Ολυμπία Σνόου

και στη συνέχεια με τον πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής του Κογκρέσου για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, καθώς η Ελλάδα ασκεί το τρέχον έτος την προεδρία του ΟΑΣΕ.

Ακολούθως, η επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας θα δει τον Πρόεδρο και τα μέλη των Επιτροπών Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας και στη συνέχεια θα μεταβεί στον Λευκό Οίκο, όπου θα έχει συνάντηση με τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Προέδρου Ομπάμα, στρατηγό Τζέιμς Τζόουνς. Θα επιστρέψει στο Καπιτώλιο και θα έχει συνομιλίες με τα μέλη της επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Η υπουργός των Εξωτερικών παραβρέθηκε σε δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν της ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Αλέξανδρος Μαλλιάς, τον οποίο συνεχάρη για «την επιτυχημένη θητεία του», που ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες, ενώ ευχαρίστησε την ομογένεια για την στήριξη που προσφέρει στην Ελλάδα και με την ευκαιρία επισήμανε την προώθηση, από την κυβέρνηση, του νόμου για την ψήφο των αποδήμων.

Αύριο η κα Μπακογιάννη θα συναντηθεί στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ με την Αμερικανίδα ομόλογό της Χίλαρι Κλίντον, τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Τζέιμς Στάινμπεργκ και θα παρακαθήσει σε γεύμα που παραθέτει ο υφυπουργός Μπιλ Μπερνς.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3102&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote