Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Αποτρόπαιο έγκλημα 11χρονου στις ΗΠΑ
Αποτρόπαιο έγκλημα 11χρονου στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
23.02.09

Αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης βρίσκεται εντεκάχρονος στην Πενσυλβάνια καθώς σκότωσε με όπλο την 27χρονη φίλη τoυ πατέρα του και το οκτώ μηνών βρέφος στο οποίο ήταν έγκυος.

Η διπλή ανθρωποκτονία σημειώθηκε στην πόλη Νιου Κασλ, στο δυτικό τμήμα της Πενσυλβάνιας, περίπου 80 χλμ. βορειοδυτικά του Πίτσμπεργκ. "Είναι κάτι που δεν θα το έβλεπες ούτε στο χειρότερό σου εφιάλτη", δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Λώρενς, Τζων Μπόντζιβενγκο. "Είναι ειδεχθής η όλη κατάσταση".

Σύμφωνα με τις αρχές, το παιδί φέρεται να πυροβόλησε με καραμπίνα στην πλάτη την 26χρονη, ενώ εκείνη κοιμόταν, το πρωί της Παρασκευής, πριν πάρει το σχολικό μαζί με την 7χρονη κόρη της και πάνε στο σχολείο.  Το αγέννητο βρέφος της γυναίκας, που επρόκειτο να γεννηθεί τον Μάρτιο, υπέκυψε λόγω έλλειψης οξυγόνου, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Το αποτρόπαιο έγκλημα, όπως όλα δείχνουν, διαπράχθηκε από τα χέρια ενός 11χρονου που φαίνεται ότι περίμενε την κατάλληλη στιγμή, όταν η φίλη του πατέρα του κοιμόταν, πήρε το όπλο και τη σκότωσε πυροβολώντας την στο πίσω μέρος του κεφαλιού, κόβοντας το νήμα της ζωής και για το έμβρυο στο οποίο ήταν έγκυος 8 μηνών. Στη συνέχεια σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, πήρε το λεωφορείο και πήγε στο σχολείο.

Ο 11χρονος όπως ορίζουν οι νόμοι στην Πενσυλβάνια, θα δικαστεί ως ενήλικας και αν κριθεί ένοχος θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή. Φίλοι και συγγενείς ανέφεραν ότι οι σχέσεις ανάμεσα στην Κένζι Μαρί Χουκ και το εντεκάχρονο αγόρι δεν ήταν και τόσο καλές. Η κόρη της ήταν εκείνη που βρήκε το πτώμα, ειδοποίησε τους κηπουρούς, που με τη σειρά τους τηλεφώνησαν στην αστυνομία. Ο 11χρονος κατά την κατάθεσή του έπεσε σε αντιφάσεις. Ο περιφερειακός εισαγγελέας ανακοίνωσε ότι το όπλο όντως ανήκε στο αγόρι και το περιέγραψε ως ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά. Πατέρας και γιος πήγαιναν για συχνά μαζί για σκοποβολή και για κυνήγι.

ert

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3088&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote