Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Στόχος της «Σέχτας Επαναστατών» οι δημοσιογράφοι
Στόχος της «Σέχτας Επαναστατών» οι δημοσιογράφοι Εκτύπωση E-mail
21.02.09

Τελεσίγραφο προς όλους τους δημοσιογράφους, χαρακτηρίζουν οι τρομοκράτες της «Σέχτας Επαναστατών», την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER με προκήρυξη που έστειλαν στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση και αφήνουν να εννοηθεί ότι από καθαρή τύχη δεν πυροβόλησαν δημοσιογράφο. Οι τρομοκράτες προαναγγέλλουν νέα χτυπήματα και στοχοποιουν ευθέως τον δημοσιογραφικό κόσμο.
Σε υστερόγραφο της προκήρυξης υπάρχει αναφορά και στον Βασίλη Τζωρτζατο, που έχει καταδικαστεί για την συμμετοχή του στην 17Ν.
Η προκήρυξη ήταν σε CD, όπως και την προηγούμενη φορά, μετά την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού. Οι τρομοκράτες την άφησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει η οικογένεια της Αμαλίας Γκινακη στην οδό Νιόβης 4, όπου τον Σεπτέμβριο του 1998 η νεαρή γυναίκα είχε τραυματιστεί θανάσιμα μετά την επέμβαση της Αστυνομίας για την απελευθέρωση της από τον κακοποιό Σοριν Ματέι. Σαφής συμβολισμός καθώς όπως αναφέρουν και οι ίδιοι ήταν η πρώτη υπόθεση τηλεδιαχειρισης από τα ΜΜΕ.

Η προκήρυξη της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών»

«Ο καιρός που ήσασταν στο "απυροβολητο" τελείωσε. Δεν αναφερόμαστε στους τεχνικούς του καναλιού. Όχι γιατί τους συμπαθούμε, αλλά αφού είναι τόσο τιποτένιοι και ελεεινοί που για λίγα φράγκα ξεπουλάνε την συνείδηση τους και γίνονται τα τσιράκια των αρχιρουφιανων, προτιμάμε να τους χρησιμοποιούμε σαν σάκους του μποξ σε καμιά πορεία. Δεν θα συνέβαινε το ίδιο αν αντικρίζαμε κάποιο γνωστό δημοσιογράφο. Να είναι σίγουροι πως μια από τις σφαίρες μας θα έβρισκε το κεφάλι του.
Κύριοι δημοσιογράφοι, αυτή τη φορά ήρθαμε στην πόρτα σας, την επόμενη φορά όμως θα μας βρείτε στα σπίτια σας.
Πριν από λίγες μέρες ο Βασίλης Τζωρτζατος αντί να ντρέπεται που συνεργάζεται με την Αστυνομία αποσκοπώντας σε ευνοϊκότερη μεταχείριση έδωσε συνέντευξη στην Ελευθεροτυπία μιλώντας για πράκτορες και ΚΥΠατζηδες που διαβρώνουν τις ένοπλες οργανώσεις. Είναι γνωστό πόσο αχρείος ήταν, αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της».

Στο στόχαστρο των αρχών, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των ΝΕΩΝ, ειναι ένας 38χρονος που θεωρείται μέλος του Επαναστατικού Αγώνα. Ο ίδιος άνθρωπος έχει πιστοποιηθεί από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ότι ταξίδεψε τουλάχιστον τρεις φορές στο Αφγανιστάν, το Πακιστάν και την Μ. Ανατολή. Το πρώτο ταξίδι έγινε στα τέλη του 2003, λίγο πριν την εμφάνιση του Επαναστατικού Αγώνα, το δεύτερο το 2003 και το τρίτο το 2004. Δεν αποκλείουν οι αρχές το ενδεχόμενο ο ύποπτος να απέκτησε επαφές με ένοπλες ομάδες στις χώρες που ταξίδεψε και συνδέουν το γεγονός αυτό με την επίθεση τύπου αλ Κάιντα που έγινε στο κτίριο της CITIBANK.

 alpha

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3083&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote