Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Πάγκαλος: Και στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν Αβραμόπουλοι...
Πάγκαλος: Και στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν Αβραμόπουλοι... Εκτύπωση E-mail
19.02.09
Ούτε χθες το ΠΑΣΟΚ άφησε να φουντώσουν οι φωτιές που ξανάναψε ο Θ. Πάγκαλος, με τη δήλωσή του ότι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν στελέχη που έχουν συμπεριφορά τύπου Αβραμόπουλου.

 

Αφησε για ακόμη μία φορά να πέσει στο κενό άλλη μία αφορμή για επαναφορά της εσωστρέφειας στο κόμμα, ακολουθώντας την τακτική «ενοχλεί, κάτω από το χαλί», για να μη χαλάσει το εσωκομματικό κλίμα. «Δεν έχω κανένα σχόλιο», είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου. Ωστόσο, κάποιοι κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη έλεγαν ότι δεν τους... χάλασαν και ιδιαίτερα αυτά που είπε ο Θ. Πάγκαλος, αφού έστειλε ένα μήνυμα σε κάποια άλλα στελέχη, που ψιλοδιαφοροποιούνται.

Πάντως, ανεξαρτήτως αυτού, στη Χ. Τρικούπη επικρατεί προβληματισμός για το γεγονός ότι συχνά στελέχη του κόμματος εκφράζουν απόψεις που σε άλλες εποχές θα προκαλούσαν καταστροφική εσωστρέφεια.

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο (δηλώσεις στο «Μέγκα») υπάρχουν στελέχη στο ΠΑΣΟΚ, τα οποία ακολουθούν προεκλογικές συμπεριφορές τύπου Αβραμόπουλου, δηλαδή δεν θέλουν να πουν κακό λόγο για την κυβέρνηση και δεν υπερασπίζονται το έργο του ΠΑΣΟΚ, όπως έχουν υποχρέωση. Ποιους εννοούσε δεν είπε... Επίσης υποστήριξε ότι οι σχέσεις του Γ. Παπανδρέου με τον Κ. Σημίτη πρέπει να αποκατασταθούν, κι αυτό πρέπει να γίνει με πρωτοβουλία του πρώτου.

Στο μεταξύ, δηλώσεις αιχμηρές για το ΠΑΣΟΚ έκανε και η Μαρία Δαμανάκη στον «9,84». Υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το πρόβλημα της αξιοπιστίας του και να κάνει σαφέστερο και λεπτομερέστερο το σχέδιό του για τη χώρα. Τόνισε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μιλήσει με τη γλώσσα της αλήθειας, να μη χαϊδεύει αυτιά.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3066&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >