Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Επιτακτική η αλλαγή
Επιτακτική η αλλαγή Εκτύπωση E-mail
18.02.09

Την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης ο Γ.Παπανδρέου όπου είχε συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια για πάνω από μία ώρα.

Η συνάντηση, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έγινε προκειμένου να εκθέσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα επιχειρήματα υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες. Στόχος, από τη διαδικασία να προκύψει κυβέρνηση ικανή να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την διεθνή οικονομική κρίση και τον αντίκτυπό της στην εγχώρια οικονομία.

«Η χώρα έχει άμεση ανάγκη αλλαγής πορείας με μια νέα κυβέρνηση που θα προκύψει με απόφαση του ελληνικού λαού ... Πρέπει επιτέλους να έχουμε ένα ευνομούμενο κράτος και όχι αυτή την κατάσταση ανομίας, διαφθοράς, σπατάλης του δημόσιου πλούτου και πελατειακών σχέσεων», γιατί «ο Έλληνας πολίτης πρέπει να είναι σίγουρος ότι η πολιτεία τον προστατεύει», τόνισε εξερχόμενος ο κ.Παπανδρέου.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχαρίστησε τον κ. Παπούλια, που τον δέχθηκε σε μία δύσκολη στιγμή για τη χώρα, καθώς ο ελληνικός λαός βιώνει μία πολύ δύσκολη κατάσταση και οι πολίτες βρίσκονται σε μια πολύ δύσκολη θέση. «Ιδεολογήματα και συνταγές του παρελθόντος καταρρίπτονται και στην Ελλάδα και διεθνώς», υποστήριξε.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διατύπωσε και επίσημα την στήριξη του κόμματος σε μία δεύτερη προεδρική θητεία του Κ.Παπούλια εφόσον το επιθυμεί.

Ο κ. Παπούλιας χαρακτήρισε πολύ ενδιαφέροντα τα όσα του είπε ο κ. Παπανδρέου και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα γίνει ένας εξαιρετικός διάλογος σε μια δύσκολη περίοδο.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3061&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων