Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ Εκτύπωση E-mail
12.02.09

Της Χαράς Σαριδάκη

Ο σύλλογος Αιγιωτών «Βοστίτσα» σε συνεργασία με τον σύλλογο Πατρινών «Κωστής Παλαμάς» σας προσκαλούν σε ένα τρελό, τρελό αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Στις 28 Φεβρουαρίου και ώρα 8:00μ.μ. με την εκπνοή του «κουτσο-Φλέβαρου» και βασικά συστατικά την καλή σας παρέα ,ελάτε να ανοίξουμε μαζί την πόρτα του κεφιού, με πολύ χορό, τραγούδι σερπαντίνες κομφετί και φυσικά η μεταμφίεση, αποτελεί δική σας επιλογή.
Η βραδιά θα λάβει μέρος στο Riccardo’s by the bridge που βρίσκεται στο 21-01 24th Avenue στην Αστόρια .Για κρατήσεις θέσεων και τραπεζιών τηλεφωνήστε στην κ. Μαρία Τσίκνα στο (718)507-2803.
Την μουσική επένδυση της βραδιάς την έχουν αναλάβει οι Europa Sounds που με αποκριάτικες μουσικές μελωδίες υπόσχονται να μας κρατήσουν στην πίστα μέχρι αργά το βράδυ και επειδή όπως πολύ σωστά λέει ο λαός μας «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει»,θα υπάρχει πλούσιο φαγητό με cocktail hour, επιλογή δείπνου, open bar, αναψυκτικά, γλυκά και καφέ.
Η είσοδος έχει οριστεί στα $60:00 για μεγάλους και $30:00 για παιδιά κάτω των δώδεκα ετών . Eπίσης θα υπάρξει πλούσια λαχειοφόρος αγορά.
Ανεξάρτητα από όσα συναρπαστικά συμβαίνουν στην ζωή μας αυτό τον καιρό, το καρναβάλι ανοίγει πάντα μια ευχάριστη παρένθεση στην καθημερινότητα , φρεσκάροντας γλυκές αναμνήσεις μιας άλλης εποχής.
Ελάτε λοιπόν όλοι μικροί και μεγάλοι για να γιορτάσουμε μαζί το φετινό καρναβάλι!!!!!!!

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3030&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 14.07.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote