Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Βόμβα Γ. Μανώλη: Απειλεί με παραίτηση
Βόμβα Γ. Μανώλη: Απειλεί με παραίτηση Εκτύπωση E-mail
12.02.09
Καρδιοχτύπησαν «γαλάζια» στελέχη που θεώρησαν ότι βρίσκονται αντιμέτωπα με κατάρρευση της κυβερνητικής πλειοψηφίας στη Βουλή.

 

Αναστάτωση στην κυβέρνηση προκάλεσε η δήλωση ? βόμβα του βουλευτή Γιάννη Μανώλη ότι είναι έτοιμος να παραιτηθεί μετά τις συστάσεις που του απηύθυνε δημοσίως ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης για τις δηλώσεις του περί διαδοχής.

Τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών «φούντωσαν», ενώ μέχρι ο κ. Μανώλης να ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να «ανεξαρτητοποιηθεί» -αλλά σκέφτεται να παραιτηθεί και από τη βουλευτική έδρα- προκλήθηκαν ? καρδιοπάθειες στα «γαλάζια» στελέχη καθώς θεώρησαν ότι βρίσκονται αντιμέτωπα με κατάρρευση της κυβερνητικής πλειοψηφίας στη Βουλή.

Ο πρώην συνδικαλιστής ξεκαθάρισε ωστόσο στους συνομιλητές του ότι δεν επιθυμεί να ρίξει την κυβέρνηση και ότι σε περίπτωση που λάβει την απόφαση να αποχωρήσει, θα παραδώσει και την κομματική του ταυτότητα.

Βόμβα Γ. Μανώλη: Απειλεί με παραίτηση  Κουτουλιά  Τραγάκη στο Μανώλη

Σημειώνεται ότι ο κ. Μανώλης που είχε καταφερθεί με σκληρή γλώσσα εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη και είχε ζητήσει την παραμονή Καραμανλή ακόμη και σε περίπτωση εκλογικής ήττας της ΝΔ- έχει εξοργιστεί με τη συμπεριφορά του κ. Τραγάκη, ο οποίος τον κάλεσε σε συνάντηση για να τον «συνετίσει».

 

ημερησια

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3029&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 12.02.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote