Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Ακόμα μια έκκληση Ομπάμα στο Κογκρέσο
Ακόμα μια έκκληση Ομπάμα στο Κογκρέσο Εκτύπωση E-mail
02.02.09

Ο 47χρονος Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ζήτησε, με δηλώσεις του δηλώσεις, να «βάλει στην άκρη» τις ήσσονος σημασίας διαφορές το Κογκρέσο και να υιοθετήσει τάχιστα το σχέδιο, προϋπολογισμού 812 δισεκατομμυρίων δολαρίων

με κεντρικό του στόχο την άμεση αναθέρμανση της ομοσπονδιακής οικονομίας και ταυτόχρονα τη διαφύλαξη-δημιουργία αρκετών εκατομμυρίων θέσεων εργασίας.

Όπως τονίστηκε από τον κ. Μπαράκ Ομπάμα, των Δημοκρατικών, που έκανε αυτές τις δηλώσεις φορώντας ένα απλό μπεζ πουκάμισο από το «Οβάλ Γραφείο», ενώ στο Κογκρέσο επαναλαμβανόταν η διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου, «με το νομοσχέδιο αυτό κατοχυρώνονται τρία με τέσσερα εκατομμύρια θέσεις εργασίας».

Από την πλευρά των πολιτικών αναλυτών παρατηρείται η προεδρική προσπάθεια, να προσελκυστεί η ευρύτερη δυνατή συναίνεση στο ανωτέρω νομοσχέδιο των 650 σελίδων.

«Αυτό που δεν μάς επιτρέπεται, σε καμία περίπτωση, είναι να αφήσουμε ήσσονες διαφορές να μας παρεμποδίσουν αυτό το πρόγραμμα να μην πάει καλά και μπροστά, στο σύνολό του», τόνισε στις ίδιες δηλώσεις του ο πρώτος μαύρος πρόεδρος στην αμερικανική ιστορία.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2974&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote