Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ Εκτύπωση E-mail
01.02.09

Του Σάκη Σερέτη

Μια αξέχαστη βραδιά γνωριμίας επεφύλαξε στους καλεσμένους της η Γενική Πρόξενος της Νέας Υόρκης κ. Άγη Μπαλτά , η οποία με την είσοδο του νέου χρόνου, δεξιώθηκε τους εκπροσώπους των Ομογενειακών ΜΜΕ καθώς και τους Έλληνες ανταποκριτές στην Νέα Υόρκη.

Η κ. Μπαλτά, με την αφοπλιστική απλότητα που την διακρίνει, υποδέχθηκε όλους τους προσκεκλημένους της με πλατύ χαμόγελο, αποδεικνύοντας ότι πίσω από τον θεσμικό ρόλο που της έχει εμπιστευθεί η πατρίδα μας, υπάρχει ένας θαυμάσιος άνθρωπος με βασικά γνωρίσματα την ευγένεια και τους χαμηλούς τόνους.

Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα και μετά το φαγητό, ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιττας, όπου τυχερός αναδείχθηκε ο Πρέσβης κ.Δημήτριος Αλεξανδράκης σύζυγος της κ.Μπαλτά .

Η Γενική Πρόξενος συνομίλησε με όλους τους προσκεκλημένους της σαν να τους γνώριζε χρόνια ,γεγονός που έκανε όλους μας να αισθανθούμε πολύ άνετα και φιλικά.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που απευθυνόμενη στις παρέες των δημοσιογράφων τόνιζε ότι «εδώ είναι το σπίτι όλων των Ελλήνων και φυσικά και δικό σας».

Το τέλος της βραδιάς περιλάμβανε και μια προφορική πρόσκληση για τον καθένα μας ξεχωριστά, μέσω της οποίας η Γενική Πρόξενος έλεγε σε όλους «θέλω να σας βλέπω συχνότερα και να τα λέμε, η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοικτή».

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2967&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote