Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ «Α» ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ
ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ «Α» ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Εκτύπωση E-mail
27.01.09

Του Σάκη Σερέτη

Η επιδοκιμασία από την από την αποδοκιμασία δεν απέχει πολύ μακριά και στην έκφραση κάθε ακραίων συναισθημάτων, σχεδόν πάντα μια μικρή κλωστή θα παρεμβάλλεται στην μέση για να κρατάει τις όποιες ισορροπίες.

Πέρασαν οκτώ μήνες από τον καιρό που η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, ανέλαβε την εντολή εξουσίας του οργανισμού .

Η καινούργια διοίκηση χρησιμοποιώντας σαν κύριο κορμό της πολλά παλιά και φθαρμένα από την σκόνη της ατασθαλίας στελέχη, φόρεσε το προσωπείο της διαφάνειας και εξαγγέλλοντας νοικοκύρεμα, επικοινωνία. και φυσικά σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες, φιλοδοξεί να δρέψει δάφνες και γερές δόσεις προσωπικής προβολής, εν όψει της Εθνικής μας παρέλασης.

Για την ώρα όμως ούτε νοικοκύρεμα είδαμε, ούτε διαφάνεια ,αλλά ούτε και κανένα σημάδι εκδημοκρατισμού, αντίθετα βλέπουμε ένα παρεάκι κολλητών που διαθέτει οριακά τα εχέγγυα, να προσπαθεί να συναγωνισθεί τις προηγούμενες ανάλγητες διοικήσεις του Ν.Διαμαντίδη και των άλλων των παιδιών..

Σύνθημα τους το τρίπτυχο Ατιμωρησία -Αδιαφάνεια-Απείθεια και αν το κουράσω λίγο ακόμη, θα μπορούσα να μαζέψω όλα τα στερητικά «α» που υπάρχουν στο λεξιλόγιο.

Ο νέος πρόεδρος ανακατεύοντας την τράπουλα των γαλάζιων πορφυρογέννητων στελεχών της «κραταιάς», προχώρησε σε κάποιες τράμπες αξιωματούχων, απαλλοτρίωσε κάποιους παλιούς συναγωνιστές και έδωσε θέση στην ενδεκάδα, σε…νέα ταλέντα από το πουθενά.

Όμως τα προβλήματα του οργανισμού παραμένουν άλυτα και τα νταλαβέρια του κτηρίου του με τις αρμόδιες αρχές, έχουν μαζευτεί ένα σωρό και εγκυμονούν πολλούς κινδύνους.

Ας κοιτάξει την αλληλογραφία της εποχής που ήταν Α! Αντιπρόεδρος ο σημερινός πρόεδρος, και θα καταλάβει τι εννοώ.

Εγώ φυσικά θα επανέλθω σύντομα με πολλά στοιχεία και επίσημα χαρτιά που θα αποδεικνύουν τα γραπτά μου.

Παρόλα αυτά αγαπητοί μου φίλοι, μην χάνεται το κέφι σας.

Οι δημιουργοί του καρνάβαλου έχουν πολύ πράμα για φέτος .

Υπομονή …..

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2941&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 28.01.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote