Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΝΕΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
ΝΕΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Εκτύπωση E-mail
26.01.09

Του Σάκη Σερέτη

Ένα νέο ξεκίνημα που στηρίζεται αποκλειστικά στην πλατιά μεγάλη βάση των φίλων της ομάδας του Παναθηναϊκού, πήρε σάρκα και οστά πριν από λίγο καιρό και εχθές το βράδυ, παρουσία 170 και πλέον μελών του νεοσύστατου φορέα, διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη τους εκδήλωση, στην αίθουσα των Λημνίων στην Αστόρια.

Καλωσορίζοντας όλους του παρευρισκομένους ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ.Βλάσης Αναστασίου, έδωσε το στίγμα του νέου συνδέσμου των φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έκοψαν την βασιλόπιττα ,γιορτάζοντας παράλληλα και τα εκατό χρόνια ύπαρξης του Παναθηναϊκού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Ιωάννης Μελισσανίδης, στον οποίο ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Α,Γεωργαντώνης παρέδωσε τιμητική διάκριση.

Παρών και πολύ κοντά στον νεοσύστατο φορέα που ακούει στο όνομα Panatha USA και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού κ.Λούης Χριστοδούλου, όπως και πολλοί άλλοι φίλοι του Παναθηναϊκού που αγκάλιασαν από την αρχή αυτή την προσπάθεια..

Το διοικητικό συμβούλιο του φορέα απαρτίζουν:Αντώνης Γεωργαντώνης (πρόεδρος)Ανδρέας Μπαρκούρας (Α! αντιπρόεδρος),Γεώργιος Κλεισούρας (Β!αντιπρόεδρος),Βασίλειος Μεσσάντος(ταμίας),Έβαν Γεωργαντώνης (γραμματέας),Βλάσης Αναστασίου(δημοσίων σχέσεων) και Κώστας Πάξος (μέλος).

Έχοντας σαν βασική προτεραιότητα την διαφάνεια και την επικοινωνία το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, δημιούργησε την ιστοσελίδα www.panathausa.com μέσω της οποίας παρέχεται η δυνατότητα σε κάθε χρήστη του υπολογιστή, να ενημερώνεται για τις δραστηριότητες καθώς και για την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Συγχαρητήριες επιστολές για την ίδρυση του φορέα απέστειλαν ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού κ.Ν.Πατέρας .ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος των συνδέσμων κ.Αντώνης Αντωνιάδης,οι αδελφοί Γιανακόπουλοι ,ο πρώην πρόεδρος του τμήματος Βόλεϊ κ.Β.Σταθοκωστόπουλος και ο σύνδεσμος φιλάθλων Παναθηναϊκου του Τορόντο.

Εγώ εύχομαι καλή επιτυχία στον νεοσύστατο σύλλογο και επειδή τυγχάνει να υποστηρίζω αυτή την ιστορική ομάδα, πολύ σύντομα θα σπεύσω να γίνω μέλος της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας..

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2931&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 09.02.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote