Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Βρήκε κλειστή την... Ασφάλεια!
Βρήκε κλειστή την... Ασφάλεια! Εκτύπωση E-mail
22.01.09

 

Κλειστή βρήκε την... υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Αττικής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου σε αιφνιδιαστική επίσκεψη του! Συνοδευόμενος απο στελέχη του κόμματος επισκέφθηκε και την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών αλλά αυτή ευτυχώς... λειτουργούσε.

Αιφνιδιαστικές επισκέψεις στα αστυνομικά τμήματα Εξαρχείων, Ομόνοιας και Συντάγματος, έκανε και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης αλλά δεν διαπίστωσε ανάλογα προβλήματα...

Διέταξε όμως έρευνα για να διαπιστωθεί η ορθότητα της καταγγελίας του ΠΑΣΟΚ ότι η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής βρέθηκε κλειστή.


Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του, ο κ. Παπανδρέου ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα Δημόσιας Τάξης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Επισήμανε την ανάγκη να προωθηθούν αποφάσεις και μέτρα που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Σε σύσκεψη με στελέχη του ΠΑΣΟΚ για θέματα δημόσιας τάξης, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας, ως αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής.

Η θέση του ΠΑΣΟΚ, τονίστηκε στη σύσκεψη, είναι ότι δεν υπάρχει δίλημμα μεταξύ ασφάλειας και δικαιωμάτων των πολιτών, ότι χρειαζεται αποτελεσματική αστυνομία και γι' αυτό χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις στην κατεύθυνση της αξιοκρατίας και του εποαγγελματισμού.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να ασκεί κριτική βάσει πραγματικών μεγεθών και όχι φανταστικών, να μην παίρνει θέσεις που δυσφημούν τη χώρα και περισσότερη σοβαρότητα.
ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2913&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote