Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Μαγνητοσκοπημένο μήνυμα από τον Περικλή Παναγόπουλο
Μαγνητοσκοπημένο μήνυμα από τον Περικλή Παναγόπουλο Εκτύπωση E-mail
16.01.09

Νεότερη επικοινωνία της οικογένειας με τους δράστες υπήρξε, αργά το βράδυ της Τετάρτης, κατά την οποία ζητήθηκε περισσότερος χρόνος προκειμένου να συγκεντρωθεί το συνολικό ποσό των λύτρων

σύμφωνα με πληροφορίες. Άγνωστο ωστόσο παραμένει ακόμα το ύψος του χρηματικού ποσού που ζητείται.

Επιπλέον, φαίνεται πως βεβαιώθηκε η καλή κατάσταση της υγείας του εφοπλιστή μέσω μαγνητοσκοπημένου οπτικοακουστικού υλικού, όπου ο όμηρος κρατούσε μια εφημερίδα ώστε να φαίνεται η ημερομηνία έκδοσης. Στο μήνυμα πιθανόν δόθηκαν οι τελευταίες οδηγίες στους συγγενείς του εφοπλιστή.

Μέχρι και χθες, αναφέρουν οι πληροφορίες, τα μέλη της οικογένειας του 74χρονου είχαν έρθει τουλάχιστον δύο φορές σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους απαγωγείς.

Εν τω μεταξύ, σύσκεψη στο γραφείο του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγου, κ. Βασίλη Τσιατούρα, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης και αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής.

Με βάση στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, ολοένα και πιο πιθανή φαντάζει η εμπλοκή κακοποιών στην υπόθεση, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί ή καταδικαστεί παλαιότερα για υποθέσεις εκβιασμών.

Τέλος, έρευνες γίνονται σε φαρμακεία της Αττικής - και όχι μόνο - για «ύποπτες» αγορές συγκεκριμένου φαρμάκου, που απαιτείται για την υγεία του Π. Παναγόπουλου.

www.kathimerini.gr

   
   
 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2882&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote