Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Έρευνα στις φυλακές για τον «εγκέφαλο» και θρίλερ με τα λύτρα
Έρευνα στις φυλακές για τον «εγκέφαλο» και θρίλερ με τα λύτρα Εκτύπωση E-mail
15.01.09

Κορυφώνεται ώρα με την ώρα το θρίλερ της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, η τύχη του οποίου εξακολουθεί να αγνοείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είχαν και δεύτερη επικοινωνία με το γιο του εφοπλιστή και ξεκαθάρισαν ότι ο απαχθείς είναι καλά στην υγεία του, ενώ ο οικονομικός  σύμβουλος του εφοπλιστή φέρεται να βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι του κ. Παναγόπουλου στο Καβούρι, προκειμένου να βρεθεί τρόπος να ρευστοποιηθούν τάχιστα χρήματα για τα λύτρα.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια. Μεταξύ άλλων ερευνά το ενδεχόμενο ο εγκέφαλος να είναι μέσα στη φυλακή και να οργανώνει απο εκεί την απαγωγή ή οι δράστες να έχουν ανθρώπους μέσα στην φυλακή, που εμπλέκονται σε παλαιότερες υποθέσεις απαγωγών και μαζί να οργανώνουν το σχέδιο ή να είναι νονοί της νύχτας και κακοποιοί με εμπλοκή σε αποδράσεις κρατουμένων, οι οποίοι είναι αδίστακτοι και έχουν εμπειρία. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, τα μέχρι στιγμής στοιχεία οδηγούν την Αστυνομία κυρίως στις δύο πρώτες πιθανότητες, καθώς από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν προκύψει πολλά κοινά σημεία στις απαγωγές του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και του προέδρου του ΣΒΒΕ Γιώργου Μυλωνά, που οργανώθηκε και εκτελέστηκε από τον Βασίλη Παλαιοκώστα και τους συνεργούς του, που βρίσκονται πλέον στη φυλακή.

Ειδικότερα και στις δύο περιπτώσεις το σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο, οι δράστες γνώριζαν τις κινήσεις των θυμάτων τους, τους απήγαγαν έξω απ’ το σπίτι τους, ζήτησαν χρηματικά ποσά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και είπαν στα θύματα τους κατά την απαγωγή αλλά και αργότερα στους συγγενείς τους, ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Όσον αφορά στο κρησφύγετο των απαγωγέων του εφοπλιστή, σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία εκτιμά, ότι βρίσκεται κάπου στα Μεσόγεια ή εντός των ορίων του Νομού Αττικής, γιατί αν είχαν απομακρυνθεί περισσότερο, θα τους εντόπιζαν τα περιπολικά. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. οι απαγωγείς σχεδίαζαν την απαγωγή τουλάχιστον 1 μήνα πριν, κάτι που προδίδει το ότι το ένα από τα δύο αυτοκίνητα με τα οποία έγινε η απαγωγή και βρέθηκαν καμένα στο Κορωπί, είχε κλαπεί πριν από 1 μήνα.

Εν τω μεταξύ, η Ασφάλεια Αττικής έστειλε σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες λίστα με τα φάρμακα που χρειάζεται ο εφοπλιστής σε όλα τα φαρμακεία, έτσι ώστε να ενημερωθούν οι Αρχές, αν οι φαρμακοποιοί εντοπίσουν κάτι ύποπτο σε κάποια παραγγελία πελάτη τους, που δεν θα έχει συνταγή από γιατρό. Μάλιστα, εμφανίσθηκε σε φαρμακείο που απέχει 2 ώρες –σύμφωνα με πηγές του ALPHA- από την Αθήνα σωματώδης άνδρας, ο οποίος ζήτησε και πήρε από φαρμακοποιό το φάρμακο ακριβώς που παίρνει ο κ. Παναγόπουλος και οι Αρχές έχουν ήδη την περιγραφή του και σκιτσάρουν το πρόσωπό του.

alpha

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2878&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων