Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ερευνες υπό άκρα μυστικότητα
Ερευνες υπό άκρα μυστικότητα Εκτύπωση E-mail
12.01.09

Υπό άκρα μυστικότητα, με μια γιγαντιαία επιχείρηση, η Αστυνομία επιχειρεί τον εντοπισμό των δραστών της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου από το Καβούρι, το πρωί της Δευτέρας.

  Από την Αστυνομία επισημαίνεται ότι ο απαχθείς έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρήζει καθημερινής αγωγής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας, ο εφοπλιστής, πρώην ιδιοκτήτης των «Superfast Ferries», το πρωί έφυγε από το σπίτι του για τα γραφεία του στον Πειραιά, με το αυτοκίνητο του και τον οδηγό του. Σε μικρή απόσταση από το σπίτι του, στην οδό Ακτής, στο Καβούρι, λίγο πριν τις 9:00 τρεις άγνωστοι, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και έφεραν όπλα, έκλεισαν το δρόμο στη Μερσεντές του κ. Παναγόπουλου, έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου. Οι δράστες ανάγκασαν τον εφοπλιστή και τον οδηγό του να επιβιβαστούν σε δικό τους αυτοκίνητο, τύπου βαν και με τη συνοδεία ενός άλλου αυτοκινήτου τύπου τζιπ,, απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Λίγο αργότερα οι απαγωγείς έφτασαν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Κορωπί, όπου αποβίβασαν τον οδηγό, τον έδεσαν με χειροπέδες και στη συνέχεια τον έδεσαν σε ένα δέντρο. Στη συνέχεια αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο οδηγός κατάφερε τελικά να λυθεί και αμέσως αναζήτησε βοήθεια. Όταν αργότερα έσπευσε η Αστυνομία, σε έρευνα που έγινε στην περιοχή εντοπίστηκαν καμένα, τα δύο αυτοκίνητα των δραστών.

Ο οδηγός οδηγήθηκε αρχικά στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου και στη συνέχεια στην Ασφάλεια Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση, προκειμένου να δώσει κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε ότι οι δράστες τους είπαν: «Μη φοβάστε, δε θα σας πειράξουμε, θέλουμε μόνον χρήματα».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πρόκειται για ενέργεια κακοποιών του Κοινού Ποινικού Δικαίου με κίνητρο πιθανότατα τα λίτρα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια του απαχθέντος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος εξέφρασε την ευχή να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια του εφοπλιστή Π. Παναγόπουλου, κάνοντας και ο ίδιος, όπως και ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, αναφορά στην κατάσταση της υγείας του απαχθέντος.

«Το ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία την εξέλιξη της υπόθεσης της απαγωγής του εφοπλιστή κ. Π. Παναγόπουλου, ευελπιστώντας στο αίσιο τέλος της, αλλά και στην πλήρη διελεύκανσή της» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου επισήμανε ότι «εκείνο που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, είναι το εντεινόμενο αίσθημα ανασφάλειας στους Έλληνες πολίτες» και προσέθεσε ότι απαγωγές, όπως αυτές,«συναντώνται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες».

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2865&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote