Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Ανθρωπιστική αποστολή
Ανθρωπιστική αποστολή Εκτύπωση E-mail
11.01.09

Τη Δεύτερα το πρωί αναμένεται να αναχωρήσει από τη Λάρνακα το υπό ελληνική σημαία πλοίο «Αρίων», με ανθρωπιστική βοήθεια για τους Παλαιστίνιους ενώ την Δευτέρα συνεδριάζει και το ΚΥΣΕΑ.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν 30 άτομα, γιατροί, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι κοινωνικών οργανώσεων, από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και 11 Έλληνες και Ελληνίδες, ανάμεσα τους και η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Σοφία Σακοράφα και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας.

Θα προσπαθήσουμε με ειρηνικό τρόπο, παρά τις απειλές, να φτάσουμε στον προορισμό μας δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Δρίτσας ο οποίος θα συμμετέχει στην αποστολή και κατέληξε λέγοντας ότι δεν είμαστε ούτε ήρωες, ούτε τυχοδιώκτες. Ξέρουμε τους κινδύνους, όπως ξέρουμε και τις ανάγκες του Παλαιστινιακού λαού, για έμπρακτη αλληλεγγύη.

Την Κυριακή ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΣ Αλέκος Αλαβάνος ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση κατά τη συνάντηση του με την υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να φτάσει στον προορισμό της η ανθρωπιστική βοήθεια.

«Έχουν γίνει όλες οι ενέργειες από την ελληνική κυβέρνηση προς την ΕΕ και τους Άραβες ομολόγους μου για να περάσει η ανθρωπιστική βοήθεια» δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2861&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote