Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΚΥΠΡΙΑΚΟ Εκτύπωση E-mail
23.05.07
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κώστας Καραμανλής, στην αντιφώνησή του, στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας, Μόρις Ιέμα αναφερόμενος στο ζήτημα της Κύπρου, υπογράμμισε ότι είναι ένα διεθνές πρόβλημα στρατιωτικής εισβολής και κατοχής, και ότι η Ελλάδα υποστηρίζει μία συνολική, δίκαιη και βιώσιμη λύση για την επανένωση της νήσου.

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα ο κ. Καραμανλής είπε ότι η Ελλάδα ενθαρρύνει με συνέπεια την ευρωπαϊκή προοπτική όλων των χωρών της περιοχής «με την απόλυτη πεποίθηση ότι μια τέτοια προοπτική συνιστά ισχυρότατο έναυσμα και μπορεί να βοηθήσει στη διασφάλιση και προώθηση δημοκρατικών και οικονομικών μεταρρυθμίσεων που θα οδηγήσουν προς την ανάπτυξη και τη σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής μας».

Ειδικότερα για το Κυπριακό ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι «είναι διεθνές πρόβλημα στρατιωτικής εισβολής και κατοχής και τόνισε ότι η πολιτική μας είναι σαφής και συνεπής : υποστηρίζουμε μια συνολική, δίκαιη και βιώσιμη λύση για την επανένωση της νήσου προς όφελος όλων των νόμιμων κατοίκων της».  

 ΚΥΠΕ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=286&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 23.05.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote