Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ενα βήμα πριν από την οριστική διαγραφή ο κ. Γ. Παπαντωνίου
Ενα βήμα πριν από την οριστική διαγραφή ο κ. Γ. Παπαντωνίου Εκτύπωση E-mail
22.05.07
 Υστατη προειδοποίηση προς τον κ. Γ. Παπαντωνίου να τερματίσει άμεσα τις επικριτικές δηλώσεις κατά του κ. Γ. Παπανδρέου, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα διαγραφεί και από μέλος του ΠΑΣΟΚ, απηύθυνε χθες η Χαριλάου Τρικούπη.

Ο κ. Γ. Παπαντωνίου εμφανίσθηκε κατ' αρχήν να λαμβάνει το μήνυμα, καθώς μετέθεσε για τα τέλη της εβδομάδας ή και αργότερα μια δήλωση για τους χειρισμούς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έναντί του, στην οποία είχε αποφασίσει να προβεί σήμερα ή το αργότερο αύριο.

 Ειδικότερα, χθες ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Ν. Αθανασάκης αντέδρασε με ιδιαίτερα αυστηρό τόνο στις δηλώσεις του κ. Γ. Παπαντωνίου όλων των προηγούμενων ημερών, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Γ. Παπανδρέου δεν πιστεύει στη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές και με τις κινήσεις του επιδιώκει να ελέγχει την Κοινοβουλευτική Ομάδα σε περίπτωση ήττας.

 Ο κ. Ν. Αθανασάκης σημείωσε πως «κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να είναι μέλος του Κινήματος και να υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες του, έχοντας συγκεκριμένα δικαιώματα και υποχρεώσεις» και αμέσως μετά έσπευσε να προσθέσει πως «σε κάθε περίπτωση καθένας πρέπει να έχει συναίσθηση των λεγομένων του και των επιπτώσεών τους».

 Η αντίδραση του κ. Γ. Παπαντωνίου στην τοποθέτηση του κ. Ν. Αθανασάκη περιορίστηκε στο «ουδέν σχόλιο».

Ομως, σε συνομιλητές του, ο πρώην υπουργός ανέφερε πως «δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προσωπικές επιθέσεις κατά του κ. Γ. Παπανδρέου, αλλά παράλληλα σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να απεμπολήσει το δικαίωμα να τοποθετείται για τις εξελίξεις και την πορεία του ΠΑΣΟΚ». 

Πάντως, μετά και τη χθεσινή δήλωση του κ. Γ. Παπαντωνίου, οι πιθανότητες να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές έχουν εκμηδενιστεί.

Ετσι, πολλοί στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν πως η ρήξη του με τον κ. Γ. Παπανδρέου συνιστά «μονόδρομο» και θα εκδηλωθεί σε σύντομο χρόνο. 

Αντιθέτως, ιδιαίτερα προσεκτική στάση τηρεί ο επίσης αποπεμφθείς από την Κοινοβουλευτική Ομάδα κ. Κ. Κουλούρης, ο οποίος έχει αποφύγει να στραφεί κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ελπίζοντας ότι τελικώς θα έχει το δικαίωμα να είναι εκ νέου υποψήφιος. 

 καθημερινή

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=284&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 22.05.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote