Αρχική arrow ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ arrow Συντετριμμένος ο Τραβόλτα απ' τον χαμό του γιου του
Συντετριμμένος ο Τραβόλτα απ' τον χαμό του γιου του Εκτύπωση E-mail
05.01.09

Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωσή του, τόσο ο ίδιος ο Τζον Τραβόλτα, όσο και η σύζυγός του Κέλι Πρέστον είναι "συντετριμμένοι" από τον θάνατο του γιου τους που έφυγε ξαφνικά απ' τη ζωή κατά τη διάρκεια των διακοπών της οικογένειας, στο εξοχικό της στις Μπαχάμες.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, μια από τις οικιακές βοηθούς βρήκε τον νεαρό Τζετ Τραβόλτα αναίσθητο στο μπάνιο, το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Ο θάνατος του 16χρονου πιστοποιήθηκε αργότερα, στο τοπικό νοσοκομείο. Η τελευταία φορά που τον είχαν δει να μπαίνει στο μπάνιο ήταν το βράδυ της Πέμπτης.

 "Μας έχει ραγίσει την καρδιά που ήμασταν μαζί του μόνο για τόσο λίγο καιρό. Θα θυμόμαστε για πάντα το διάστημα που περάσαμε μαζί με τρυφερότητα", αποκάλυψε το ζευγάρι στην πρώτη δημόσια δήλωσή του μετά τον χαμό του Τζετ.

Δημοσίευμα της προσωπικής ιστοσελίδας του Τραβόλτα, γράφει: "Ο Τζετ ήταν ο πιο υπέροχος γιος που θα μπορούσαν να έχουν δύο γονείς και φώτιζε τις ζωές όλων όσοι τον γνώριζαν.

Λάβαμε πολλά συλλυπητήρια μηνύματα απ' όλον τον κόσμο και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για τις προσευχές και την υποστήριξη τους. Σήμαινε τόσο πολλά για μας. Είναι μια όμορφη υπενθύμιση της ανθρώπινης καλοσύνης και μας δίνει ελπίδα για ένα φωτεινότερο μέλλον".

Η Πρέστον κι ο Τραβόλτα είπαν ότι ο Τζετ αρρώστησε σοβαρά σε ηλικία 2 ετών, με το Σύνδρομο Καβασάκι, μια ασθένεια που προκαλεί φλεγμονή στις αρτηρίες των παιδιών. Σε δημοσίευμα του περιοδιού People, η Πρεστόν κατηγόρησε τις καθαρίστριες και τα λιπάσματα και είπε ότι ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης σύμφωνα με τις οδηγίες της Εκκλησίας των Σαϊεντολόγων, είχε βοηθήσει πολύ τον γιο της. Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο Τζετ ήταν επιρρεπής σε καρδιακές προσβολές.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Μάικλ ΜακΝτέρμοτ, δήλωσε την Κυριακή στο Associated Press ότι: "Παρότι είδαν τον Τζετ για τελευταία φορά την Πέμπτη, πριν τον βρουν νεκρό την επομένη", ο ίδιος "δεν πιστεύει ότι παρέμεινε στο μπάνιο για πολλή ώρα. Η αστυνομία έδωσε την εντύπωση ότι το παιδί δεν είχε επίβλεψη κι ότι κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του αφού πήγε στο μπάνιο. Όχι. Είχε κοντά του δύο μπέιμπι σίτερ για ολόκληρο το βράδυ. Ο Τζετ είχε πολύ καλή φροντίδα".

Ο δικηγόρος δεν είχε λάβει γνώση για το ιατρικό ιστορικό του παιδιού, αλλά ήξερε ότι "υπήρξε προηγούμενο με καρδιακές προσβολές". Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν ο 16χρονος λάμβανε κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Ο υπουργός Υγείας των Μπαχάμα, Χάμπερτ Μίνις, είπε ότι ένας εγκεκριμένος παθολόγος απ' τις ΗΠΑ θα παρευρεθεί σήμερα, στην αυτοψία του νεαρού. "Μίλησα στον Τραβόλτα και τον ενημέρωσα ότι η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν", ανέφερε ο υπουργός.

Το σπίτι των Τραβόλτα που βρίσκεται σε πολυτελές θέρετρο της χώρας, περιφρουρείται από μια διμοιρία αστυνομικών, ενώ η παραλία με την λευκή άμμο, μπροστά απ' το σπίτι έχει αποκλειστεί στο κοινό. Το ζευγάρι που παραμένει κλεισμένο στο σπίτι, έχει ακόμη μια 8χρονη κόρη, την Έλα Μπλε.

Ο 54χρονος ηθοποιός προσπαθεί να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες της κηδείας και της μεταφοράς του νεκρού παιδιού του στη Φλόριντα περί τα μέσα της εβδομάδας. Ο Τραβόλτα και η 46χρονη σύζυγός του έχουν ένα σπίτι στην περιοχή Οκάλα της Φλόριντα.

Η Εκκλησιά της Σαϊεντολογίας, ιδρύθηκε το 1954 από τον συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας, Λαφαγιέτ Ρον Χούμπαρντ και έχει προσελκύσει πλήθος διασημοτήτων, ανάμεσα στις οποίες ο Τομ Κρουζ, αλλά και ο Τζον Τραβόλτα.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2827&Itemid=30

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote