Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Τα Χριστούγεννα του Μπαράκ Ομπάμα
Τα Χριστούγεννα του Μπαράκ Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
27.12.08

Ήσυχα πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων, που ήταν οι τελευταίες διακοπές του πριν την ορκωμοσία της 20ης Ιανουαρίου, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του στην Χαβάη.

Με την σύζυγό του Μισέλ και τις δύο κόρες τους, ο Ομπάμα άνοιξε τα δώρα το πρωί των Χριστουγέννων και αργότερα συναντήθηκαν με δύο στενούς φίλους από το Σικάγο: τον οικονομολόγο Μάρτι Νέσμπιτ και τον γιατρό Ερικ Ουότακερ.

Η οικογένεια στόλισε ένα φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο και το βράδυ ακολούθησε ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δείπνο.

Ο Ομπάμα έζησε μεγάλο μέρος των παιδικών του χρόνων στην Χαβάη και τα τελευταία χρόνια περνά εκεί στις διακοπές του.

Όπως ήταν φυσικό η παραμονή του αυτή πήρε τεράστια δημοσιότητα και προκάλεσε την περιέργεια όχι μόνο των ντόπιων, αλλά και πολιτικών και δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκε πολύ στα μέσα ενημέρωσης ήταν το σπίτι που διαμένει η οικογένεια Ομπάμα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το οίκημα έχει αξία 10 εκατομμυρίων δολαρίων και η διαμονή μιας ημέρας σε αυτό μπορεί να φτάνει και τα 3.000 δολάρια.

Την Τρίτη ο Ομπάμα παραβρέθηκε σε τελετή στη μνήμη της γιαγιά του Μάντλιν Ντάνχαμ, που πέθανε λίγο πριν τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές. Ο Ομπάμα και η ετεροθαλής αδελφή του Μάγια Σοετόρο-Νγκ σκόρπισαν μετά την τελετή τις στάχτες της Ντάνχαμ στον ωκεανό



e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2786&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote