Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Συνεχίζονται οι έρευνες
Συνεχίζονται οι έρευνες Εκτύπωση E-mail
23.12.08

Ερωτήματα και επιφυλάξεις διατηρεί η αστυνομία για την ανάληψη ευθύνης από την αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Λαϊκή Δράση» με τηλεφώνημα στη zougla.gr.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες, το λεωφορείο των ΜΑΤ δέχθηκε συνολικά επτά σφαίρες, ενώ εκτιμάται ότι ρίχθηκαν με αυτόματο στρατιωτικό όπλο. Στη μηχανή του λεωφορείου εντοπίστηκε βολίδα. Η αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο ο πυροβολισμός να προήλθε μέσα από την Πανεπιστημιούπολη.

«Το περιστατικό ερευνάται, θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση και σε ό, τι αφορά τις επιπτώσεις η διμοιρία που ήταν μέσα αυτή την ώρα εργάζεται κανονικά», δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργός ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

«Ξεκάθαρη και ακριβή ενημέρωση» για το περιστατικό με τον πυροβολισμό κατά οχήματος της αστυνομίας, ζήτησε με δηλώσεις της η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Καρακλιούμη, η οποία είπε ότι «η ασφάλεια των πολιτών είναι σημαντική και η ενημέρωση πρέπει να είναι άμεση και όχι αποτέλεσμα διύλισης πληροφορίας».

«Με αφορμή και το σημερινό περιστατικό καλούμε την ελληνική Αστυνομία, τη φυσική και πολιτική της ηγεσία,τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την κατάσταση την οποία έχουν φτάσει τη χώρα και αν δεν μπορούν να αναλάβουν αυτές τις ευθύνες ας αναλάβουν τις ευθύνες τους για την ασφάλεια των Ελλήνων» είπε η κ. Καρακλιούμη,προσθέτοντας ότι «η πολυγλωσσία και η σύγχυση δεν προσφέρουν τίποτε.Αντιθέτως δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για ένταση, οξύτητα και διχασμό».


e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2769&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote