Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Μήνυση νομάρχη κατά ΕΥΔΑΠ Εκτύπωση E-mail
22.05.07
Μηνυτήρια αναφορά κατά του προέδρου της ΕΥΔΑΠ και κατά παντός υπευθύνου για την συνεχιζόμενη κατάσταση που επικρατεί στην Ψυττάλεια κατέθεσε ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας. Τη στήριξή τους στον νομάρχη εξέφρασαν δήμαρχοι της περιοχής και τοπικοί φορείς.  

Στην μηνυτήρια αναφορά του ο νομάρχης ζητά την ποινική δίωξη του Κωνσταντίνου Κωστούλα, καθώς και παντός άλλου υπευθύνου για την εγκληματική αμέλεια που έχουν επιδείξει πάνω στο ζήτημα που -όπως τονίζει- άπτεται της δημόσιας υγείας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της οικονομικής ζωής της περιοχής.  «Το θέμα έχει φθάσει πλέον στα όρια και η αντίδρασή μας θα είναι πιο δυναμική σε συνεργασία με τους δήμους και τους φορείς της περιοχής.

Θα διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο τα αναφαίρετα δικαιώματα των πολιτών για ποιότητα ζωής, για προστασία της υγείας μας, της υγείας των παιδιών μας, της προστασίας του περιβάλλοντος, έστω και ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ και οποιοσδήποτε άλλος υπεύθυνος της ΕΥΔΑΠ ΑΕ βαπτίζει τις αντιδράσεις μας αυτές κομματικές για να δημιουργήσει εντυπώσεις. »

Λυπούμαστε που αντί για ευχές στον εορτάζοντα κ. Κωστούλα αναγκαζόμαστε σήμερα να καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του και κατά παντός υπευθύνου για την συνεχιζόμενη απαράδεκτη κατάσταση στην Ψυττάλεια που έχει κάνει τον βίο αβίωτο στους κατοίκους του ευρύτερου Πειραιά.

 Οι κάτοικοι του Πειραιά, πρέπει να ζήσουν, πρέπει να αναπνεύσουν» ανέφερε ο κ. Μίχας. Την υποστήριξή τους στην ενέργεια του Νομάρχη Πειραιά εξέφρασαν οι δήμαρχοι Δραπετσώνας Αλέκος Χρυσός, Περάματος Γιάννης Γλύκας, Σαλαμίνας Σπύρος Σοφράς, Αμπελακίων Μάριος Τραυλός, ο γγ του Δήμου Πειραιά ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, Γιώργος Οικονομόπουλος, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά Πέτρος Κυριακού, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιώργος Μπενέτος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Κων. Πεταλάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πειραιά Γιάννης Τσάκος, ο Παύλος Πολιτάκης ως εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά και ο πρόεδρος των εργαζομένων φορτοεκφορτωτών της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών Φώτης Σιακάρας.

 Στο πλευρό του Νομάρχη ήταν επίσης η αντινομάρχης της Υπερνομαρχίας Αθήνας - Πειραιά Ρουμπίνη Ανδριοπούλου, οι αντινομάρχες Πειραιά Βασίλης Βαλσαμάκης, Λάζαρος Αλεξανδρίδης, Κώνσταντίνος Καρράς, Παύλος Τριανταφύλλου, Γιώργος Τσιρίδης, καθώς και ο γγ της Νομαρχίας Μανώλης Αντωνάκος.

 ΕΘΝΟΣ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=273&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 22.05.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote