Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Τελευταίο αντίο
Τελευταίο αντίο Εκτύπωση E-mail
09.12.08

Αμίλητοι, ντυμένοι στα μαύρα, κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα εκατοντάδες μαθητές από όλη την Αθήνα αλλά και πλήθος κόσμου, συγκεντρώθηκαν αργά το μεσημέρι στο Νεκροταφείο του Παλιού Φαλήρου για να αποχαιρετίσουν τον 15χρονο συμμαθητή τους, τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, που έπεσε νεκρός από σφαίρα ειδικού φρουρού, το βράδυ του Σαββάτου, στα Εξάρχεια.

Στα χείλια όλων μια φράση -«Αλέξη δεν υπάρχουν λόγια - καλό ταξίδι πρίγκιπα μου»- που δίσταζε να βγει, προκαλώντας έναν υπόκωφο βόμβο, ένα βαρύ ηχητικό καμβά για τα αισθήματα του πόνου και της θλίψης της τραγικής μάνας των άλλων συγγενών και των φίλων:

Μετά το πέρας της νεκρώσιμης ακολουθίας ακούστηκαν χειροκροτήματα ενώ ομάδα νεαρών που βρισκόταν σε απέναντι πάρκο χειροκρότησαν και αυτοί φωνάζοντας συνθήματα κατά της Αστυνομίας

Φεύγοντας από το χώρο του κοιμητηρίου ομάδα νεαρών διασταυρώθηκαν με διμοιρία των ΜΑΤ. Ακολούθησε επεισόδιο με τους νεαρούς να πετούν πέτρες και τους αστυνομικούς να απαντούν με δακρυγόνα. Ο πετροπόλεμος επεκτάθηκε στους δρόμους της Ν. Σμύνρης.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2700&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote