Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Στοιχεία για τις αμοιβές της απέστειλε η Πελέκη στην Εξεταστική
Στοιχεία για τις αμοιβές της απέστειλε η Πελέκη στην Εξεταστική Εκτύπωση E-mail
05.12.08

Συνοπτικό κατάλογο των χρημάτων που έχει καταθέσει για τα συμβόλαια μεταξύ ΚΕΔ και Μονής Βατοπεδίου, απέστειλε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, η Αικατερίνη Πελέκη - Βουλγαράκη, προκειμένου να αντιπαραβληθούν με τις εισροές του τραπεζικού της λογαριασμού που ανακοινώθηκαν χθες.

Σύμφωνα με την κ. Πελέκη, τα έξοδα για τα συμβόλαια ανταλλαγής εκτάσεων αντί της λίμνης Βιστωνίδας, ανέρχονται στο ποσό του 1.228.304,19 ευρώ. Το 1,03 εκ. αποτελούν πληρωμές προς τον συμβολαιογραφικό σύλλογο, 118.956 ευρώ έχουν πληρωθεί στο ταμείο νομικών και 79.304 ευρώ έχουν πληρωθεί στο ταμείο των συμβολαιογράφων. «Στα ποσά αυτά, εμπεριέχονται και χρήματα που έχει καταθέσει η ΚΕΔ για την πληρωμή εκ μέρους της, των ποσών που της αναλογούν για τα συμβόλαια της συγκεκριμένης περιόδου» αναφέρεται στην ανακοίνωση της συμβολαιογράφου.

Σημειώνεται ότι στην Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία δημοσιοποιήθηκε χθες, ο συνήγορος της Μονής Βατοπεδίου, Δ. Πελέκης, αδελφός της κ. Πελέκη-Βουλγαράκη, εμφανιζόταν να έχει λάβει άμεσα από τη Μονή, 1,083 εκ. ευρώ από το οποίο, 311.000 δόθηκαν στην αδελφή του.

Η κ. Πελέκη-Βουλγαράκη, εμφανίζεται να έχει λάβει από τη Μονή 972.000 ευρώ, σε κοινό λογαριασμό με τον σύζυγό της, εκ των οποίων οι 311.000 ευρώ μεταφέρθηκαν μέσω του αδελφού της και οι υπόλοιπες 661.000 ευρώ πληρώθηκαν κατ' ευθείαν από τη Μονή.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2686&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote