Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Με διαφορά 5,5% προηγείται το ΠΑΣΟΚ
Με διαφορά 5,5% προηγείται το ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
05.12.08

Διαφορά 5,5 ποσοστιαίων μονάδων έχει αποκτήσει το ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Ταυτόχρονα η έρευνα κοινής γνώμης καταγράφει απώλεια της εμπιστοσύνης των πολιτών στην κυβερνητική παράταξη.

Στη νέα έρευνα της Metron Analysis καταγράφονται ποσοστά 34,9% για το ΠΑΣΟΚ, 29,4% για τη ΝΔ, 6,9% για το ΚΚΕ, 8,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ, 4% για το ΛΑΟΣ και 2,5% στους Οικολόγους Πράσινους.

Το ΠΑΣΟΚ ως προς την πρόθεση ψήφου ενισχύεται σε σχέση με την έρευνα του Ιουνίου από το 27% στο 34,9%, σε αντίθεση με τη ΝΔ που εμφανίζει απώλειες 1,1% και καταγράφει 29,4% έναντι του 30,5% το ίδιο διάστημα.

Ως εκ τούτου η απόσταση των δύο κομμάτων που βρισκόταν στις 3,5 μονάδες υπέρ της ΝΔ το καλοκαίρι διαμορφώνεται στις 5,5 τώρα υπέρ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Την ίδια στιγμή, η έρευνα καταγράφει μείωση κατά 4,1% των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, από το 12,6% του Ιουνίου στο 8,5% σήμερα.

Ο κ. Καραμανλής παραμένει πρώτος ως προς την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία έναντι του κ. Παπανδρέου, με μειωμένη όμως ποσοστιαία διαφορά στις 3 μονάδες.

ta nea

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2677&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote