Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ανω-κάτω η εξεταστική
Ανω-κάτω η εξεταστική Εκτύπωση E-mail
03.12.08

Αίσθηση από έγγραφο που παρουσίασε ο Ευάγγελος Μπασιάκος, στην εξεταστική επιτροπή για το Βατοπαίδιο, στη Βουλή.

Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με ημερομηνία 8/ 3/ 2006, αναφέρει ότι «η διαδικασία των ανταλλαγών ολοκληρώθηκε μετά από συντονισμένους κυβερνητικούς χειρισμούς».

Στο ίδιο έγγραφο οι ανταλλαγές για τη λίμνη Βιστωνιδα χαρακτηρίζονται ως λύση σε ένα από τα σημαντικότερα θέματα που αφορούσαν τους νομούς Ξάνθης και Ροδόππης, που αποτέλεσαν αιτία κοινωνικής έντασης στην περιοχή.

Καταθέτουν στη συνέχεια Αντώνης Μπέζας Πέτρος Δούκας και Θεόδωρος Ρουσσόπουλος.

Καρφιά, αιχμές αλλά και αλληλοκαλύψεις, κατά περίπτωση, κυριάρχησαν στη χθεσινή συνεδρίαση νυν και πρώην υπουργών στην Εξεταστική Επιτροπή.
Την κλήση του πρωθυπουργού στην εξεταστική επιτροπή ζητεί ο ΛΑΟΣ. «Χωρίς Καραμανλή η εξεταστική δεν θα καρποφορήσει δήλωσε στον City 99,5 ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αιφνιδίασε και τους δικούς του βουλευτές, δηλώνοντας ότι το κόμμα του δεν θα προχωρήσει στην έκδοση πορίσματος για την υπόθεση Βατοπαιδίου εάν δεν προσέλθει ως μάρτυρας στην Εξεταστική ο πρωθυπουργός.


Μιλώντας στο City 99,5 ο Κώστας Σκανδαλίδης χαρακτήρισε λογική την επαναφορά της πρότασης για προανακριτική επιτροπή συμπληρώνοντας ότι «όσο γρηγορότερα φύγει αυτή η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο», ζητώντας παράλληλα κάθαρση.

Καυτό αναμένεται για την κυβερνητική παράταξη το δεκαήμερο έως την έκδοση των πορισμάτων για την υπόθεση του Βατοπαιδίου. Η διαμάχη ανάμεσα σε εκείνους που θεωρούν ότι θα πρέπει να υπάρξει κάποια ανάληψη των πολιτικών ευθυνών και όσους πιστεύουν ότι δεν προκύπτουν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2667&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote