Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΙΝΩΝ «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ»
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΙΝΩΝ «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ» Εκτύπωση E-mail
02.12.08

Της Χαράς Σαριδακη

Συμβαδίζοντας με την παράδοση ο σύλλογος Πατρινών «Κωστής Παλαμάς»,τίμησε την Κυριακή που πέρασε τον πολιούχο της πόλης των Πατρών Άγιο Ανδρέα .

 

Με αρτοκλασία που τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στην Αστόρια, ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις και το ίδιο βράδυ, ολοκληρώθηκαν με το δείπνο που παρέθεσαν στο εστιατόριο «Πέλαγος» στην περιοχή του Bayside.

Απόλυτα επιτυχημένη η βραδιά, που έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του και τους φίλους, να απολαύσουν ένα πλούσιο γεύμα με όμορφη μουσική και τραγούδια , αλλά πάνω από όλα πολύ κέφι.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Πάνος Μανής με ένα πολύ σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε όλους τους παρόντες για την συμμετοχή τους και τους ευχήθηκε να περάσουν μια όμορφη βραδιά και καλές γιορτές.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους οι γονείς του πολιτειακού βουλευτή Μιχάλη Γιάνναρη ,.καθώς και ο πρόεδρος της Αχαϊκής Ομοσπονδίας κ. Χρήστος Μαστροκυριάκος.

Ήταν πραγματικά μία όμορφη βραδιά και αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Πάνο Μανή αλλά και σε όλα τα μέλη που βοήθησαν στην διοργάνωση, κ.κ. Γιώργο Ψάχο, Σωκράτη Θανασά, καθώς και στις κυρίες Κατερίνα Ζώτου, Αριστέα Χιώτη, Γιούλα Σκουφέλη και Μιμίκα Γιαννοπούλου.

Να ευχηθούμε και του χρόνου και καλές γιορτές σε όλους.

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2666&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote