Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Διευκρινίσεις περί διαδοχολογίας
Διευκρινίσεις περί διαδοχολογίας Εκτύπωση E-mail
02.12.08

Τοποθέτηση για το θέμα της διαδοχολογίας έκανε σήμερα ο υπουργός υγείας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε: «Από την ώρα που κάποιοι επιχείρησαν να εμπλέξουν το όνομά μου σε σενάρια διαδοχολογίας έκρινα σκόπιμο και σωστό να το ξεκαθαρίσω αμέσως και το έπραξα. Και για να μην νομίζετε ότι αοριστολογώ, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στα πρακτικά της Βουλής. Προχθές, ο κ. Κακλαμάνης (σσ. Απόστολος), ονομαστικά αναφέρθηκε και εισέπραξε και μία εξήγηση. Αυτή η ιστορία έχει λοιπόν τελειώσει και έχει ξεκαθαρίσει».

Στις επίμονες ερωτήσεις, ο κ. Αβραμόπουλος υπογράμμισε: «O πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, θα είναι και πάλι υποψήφιος και εμείς κοντά του και συμπλήρωσε ότι θα πρέπει να κοπούν οι ορέξεις όλων».

Για τη δήλωση Αβραμόπουλου περί εκλογής του προέδρου της ΝΔ από τη βάση ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ε. Αντώναρος, ο οποίος δήλωσε πως »ασχολείται με τους υπουργούς σε ό, τι αφορά θέματα της αρμοδιότητάς τους».

«Ο πρωθυπουργός κατά κύριο λόγο ασχολείται με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κυβέρνηση, για το πρόγραμμά της και την υλοποίησή του. Αυτή είναι η προτεραιότητα όλων μας», τόνισε.
Σε ό, τι αφορά δήλωση της κας Ντόρας Μπακογιάννη πως τέτοιες τοποθετήσεις, όπως του Υπουργού Υγείας, αποτελούν ευφάνταστα σενάρια, είπε πως ό,τι είχε να πει για το θέμα το έχει πει.

«Δεν αλλάζω πράγματα που έχει πει ο πρωθυπουργός»,απάντησε σε επόμενη ερώτηση αν ισχύει η τοποθέτηση του κ. Κ. Καραμανλή στη ΔΕΘ ότι είναι πολύ νέος για να βγει στη σύνταξη.

Επίσης, αναφερόμενος στη δραστηριότητα του πρωθυπουργού τα Σαββατοκύριακα, είπε πως ο Κ. Καραμανλής κάνει πολλές επισκέψεις και έχει συνεχή επαφή με τους πολίτες.

Κληθείς να σχολιάσει δήλωση του Λ. Ζαγορίτη περί ανασχηματισμού, είπε ότι το θέμα του ανασχηματισμού είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού.

«Ευτράπελα και ανάξια σχολιασμού» τα περί διαδοχής, όπως δήλωσε ο Μιχάλης Λιάπης.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2663&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote