Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Η RASSADEL είναι η Μονή Βατοπεδίου σύμφωνα με τους λογαριασμούς
Η RASSADEL είναι η Μονή Βατοπεδίου σύμφωνα με τους λογαριασμούς Εκτύπωση E-mail
22.11.08

Τον χορό εκατομμυρίων και τον ρόλο της περιβόητης RASSADEL στις επίμαχες ανταλλαγές της Μονής Βατοπεδίου αποκαλύπτουν τα στοιχεία που προέκυψαν από το άνοιγμα τεσσάρων τραπεζικών λογαριασμών.

Όπως προκύπτει, τα 41 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του Ολυμπιακού ακινήτου και τα 9 εκατομμύρια ευρώ της δωρεάς προς τον ηγούμενο Εφραίμ δεν τα εισέπραξε από τον εφοπλιστή Πολέμη η Μονή Βατοπεδίου, αλλά η Κυπριακή offshore εταιρεία του κ. Κοϊρανίδη, ο οποίος τα κατέθεσε στο λογαριασμό της Μονής.

Ακόμη, δικηγόρος της Μονής Βατοπεδίου φέρεται να ίδρυσε για λογαριασμό της τέσσερις offshore εταιρείες, στις οποίες εισρέουν χρήματα από offshore ναυτιλιακή εταιρεία. Σε λογαριασμούς εξάλλου της Μονής Βατοπεδίου που χειρίζεται ο νομικός της σύμβουλος κ. Χατζηαλεξάνδρου, εισήλθε σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ από πρώην εκδότη εφημερίδας της Θεσσαλονίκης και λίγες ημέρες αργότερα κατατέθηκε από τον μοναχό του Βατοπεδίου Ευδόκιμο το ποσό του 1,8 εκατομμυρίου ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της συζύγου του πρώην εκδότη.

alpha

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2621&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 22.11.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote