Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Στο υπουργείο Εξωτερικών η Χίλαρι;
Στο υπουργείο Εξωτερικών η Χίλαρι; Εκτύπωση E-mail
14.11.08

Το υπουργείο Εξωτερικών στη νέα κυβέρνηση του Μπάρακ Ομπάμα ενδέχεται να αναλάβει η γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Εξάλλου, πρόσθεσε ότι το γραφείο της Κλίντον απάντησε πως οι όποιες αποφάσεις εξαρτώνται από τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Στο Ebony η πρώτη συνέντευξη Ομπάμα

Στο περιοδικό Ebony, ένα από τα παλαιότερα έντυπα στις ΗΠΑ, που ανήκει σε αφροαμερικανό, έδωσε την πρώτη συνέντευξη μετά την εκλογική νίκη του, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.

Η συνέντευξη θα δημοσιευτεί στο τεύχος του Ιανουαρίου 2009 και ο Ομπάμα αναφέρεται στην ιστορική νίκη του, στις διεθνείς αντιδράσεις και στις ελπίδες που τρέφει να οικοδομήσει πάνω στον ενθουσιασμό των εκατομμυρίων υποστηρικτών του.

"Αισθάνομαι πολύ ταπεινός λόγω του ότι στηρίζομαι στις πλάτες όλων των ανθρώπων που έκαναν αυτές τις απίστευτες προσφορές για να φέρουν ψηλά αυτή τη χώρα", αναφέρει στη συνέντευξή του ο Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του περιοδικού, που έχει την έδρα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ομπάμα, το Σικάγο.

Το περιοδικό Ebony ανήκει στην εκδοτική εταιρία Johnson Publishing Company, με έδρα το Σικάγο.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2580&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote