Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Και Ρεπουμπλικανοί στην κυβέρνηση
Και Ρεπουμπλικανοί στην κυβέρνηση Εκτύπωση E-mail
10.11.08

Την βεβαιότητα της ότι η κυβέρνηση Ομπάμα θα περιλαμβάνει «ανθρώπους διαφορετικών οριζόντων»εξέφρασε η Βάλερι Τζάρετ, συμπρόεδρος της ομάδας του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ, η οποία θα προετοιμάσει την ομαλή μετάβαση της εξουσίας στον Λευκό Οίκο.

Επομένως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να περιλαμβάνονται και Ρεπουμπλικάνοι στην κυβέρνηση, σημείωσε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του τηλεοπτικού δικτύου NBC.

Καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Ομπάμα μιλούσε για τη σημασία που έχει να μην είναι κανείς τυφλός οπαδός, σημείωσε η Τζάρετ.

«Πιστεύει πράγματι ότι θα πάρει τις καλύτερες αποφάσεις αν τον ωθούν άνθρωποι που έχουν διαφορετικές απόψεις. Επομένως είναι πολύ σημαντικό γι'αυτόν να έχει γύρω από το τραπέζι αυτού του είδους τη διαφορετικότητα», πρόσθεσε η Τζάρετ.

Στην ερώτηση αν υπάρχει πιθανότητα ο υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς να παραμείνει στη θέση του, η Τζάρετ απάντησε: «Πιστεύω ότι όλα είναι πιθανά τώρα. Δεν θα απέκλεια τίποτα».

«Πιστεύω ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Ομπάμα έχει ένα ανοιχτό μυαλό. Αναζητά ταλέντα εκεί που μπορεί να τα βρει και θέλει να επιλέξει την απολύτως καλύτερη ομάδα που θα μπορούσε να βρει και αυτή να εργαστεί από κοινού και ενωμένη», κατέληξε.


e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2563&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote