Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Συνάντηση Παπανδρέου-Μπαρόζο
Συνάντηση Παπανδρέου-Μπαρόζο Εκτύπωση E-mail
04.11.08

«Η Ευρώπη καλείται σήμερα να παίξει τον ουσιαστικό της ρόλο», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, μετά τη συνάντηση που είχε  στις Βρυξέλλες, με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο .

«Σε μια εποχή έκτακτων αναγκών και σημαντικής οικονομικής κρίσης είναι απαραίτητο τα εργαλεία και οι πολιτικές που έχει η Ευρώπη, όπως το Σύμφωνο Σταθερότητας και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να προσαρμοστούν στις ανάγκες της εποχής, ώστε να προστατεύσουν τον Ευρωπαίο πολίτη, την εργασία, τις συντάξεις, να στηρίξουν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και να συμβάλουν στην ουσιαστική και πράσινη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος», σημείωσε ο κ. Παπανδρέου.

«Η Ευρώπη -πρόσθεσε- καλείται ταυτόχρονα να παίξει και το διεθνή της ρόλο ιδιαίτερα με τις εξελίξεις που πιθανόν να έχουμε στις ΗΠΑ, ένα ρόλο που μπορεί να προωθήσει την προοδευτική ατζέντα σε διεθνές επίπεδο ... Καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις, είχα την ευκαιρία αυτά να τα συζητήσω με τον κ. Μπαρόζο».

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2536&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote