Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow «Θεέ μου, εξευτέλισε τον Μπους»
«Θεέ μου, εξευτέλισε τον Μπους» Εκτύπωση E-mail
31.10.08

Η Αλ Κάιντα με μήνυμά της στο Ιντερνετ παρακαλά για εξευτελισμό του κ. Μπους και των Ρεπουμπλικάνων στις επικείμενες αμερικανικές εκλογές.

Ένα ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα έκανε έκκληση για «εξευτελισμό» τόσο του προέδρου Τζορτζ Μπους όσο και του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων, χωρίς όμως να υποστηρίξει κανένα κόμμα στις επικείμενες αμερικανικές εκλογές, σύμφωνα με ένα βίντεο που υπάρχει στο Ιντερνετ.

«Ω Θεέ μου, εξευτέλισε τον Μπους και το κόμμα του, Ω Κύριε του Κόσμου, μείωσε τον και αγνόησέ τον», αναφέρεται στο βίντεο που φέρει την υπογραφή του Αμπού Γιαχία αλ-Λίμπι και καταλήγει με λόγια προσευχής στα αραβικά.

Ο αλ-Λίμπι είναι ένα από τα ηγετικά στελέχη της Αλ Κάιντα και πιστεύεται ότι ζει είτε στο Πακιστάν είτε στο Αφγανιστάν, και παρακαλά το Θεό να τιμωρήσει τον Μπους, συγκρίνοντας τον με τους γνωστούς τυράννους της ιστορίας.

Το σχόλιο αυτό της Αλ Κάιντα μέσω Ιντερνετ, είναι το πρώτο που γίνεται για τις αμερικανικές εκλογές. Υπενθυμίζεται ότι το 2004 ο ηγέτης της οργάνωσης Οσάμα Μπιν Λάντεν απηύθυνε μήνυμα, λίγο πριν τη διενέργεια των αμερικανικών εκλογών και απείλησε με νέο χτύπημα παρόμοιο με αυτό της 11ης Σεπτεμβρίου.


e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2514&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 31.10.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote