Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Στη Βουλή ερωτήσεις για τα ΜΜΕ
Στη Βουλή ερωτήσεις για τα ΜΜΕ Εκτύπωση E-mail
30.10.08

Όχι μία, αλλά πέντε ερωτήσεις με αντικείμενο τα ΜΜΕ κατατέθηκαν στη Βουλή. Οι δύο αφορούν τη διαφημιστική δαπάνη του Δημοσίου, άλλες δύο τον τζόγο που εισβάλλει από την τηλεόραση και μία τη διακοπή της εκπομπής της Λ. Ζαφειροπούλου από το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

 

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης και Μιχάλης Καρχιμάκης ρωτούν και ζητούν στοιχεία για το «πόσες και ποιες καταχωρήσεις έχουν γίνει από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και σήμερα από την ΕΡΤ και την ΕΡΤ3 στο περιοδικό «Πεμπτουσία» και αν έχει επιχορηγηθεί το συγκεκριμένο περιοδικό ή ο φορέας ο οποίος το εκδίδει από τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και με ποιον τρόπο».
 
Επερώτηση σχετικά με τη δημοσίευση και μετάδοση διαφημίσεων του ΟΠΑΠ κατά τα έτη 2007 και 2008 κατέθεσε την Τρίτη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Σύμφωνα με την επερώτηση, η απάντηση του υπουργείου Πολιτισμού σε σχετική προηγούμενη ερώτηση υπήρξε «ελλιπής».
 
Ο Γρηγόρης Ψαριανός (ΣΥΡΙΖΑ) αναφέρεται στην περίπτωση τηλεοπτικού σταθμού με αμιγώς παιδικό πρόγραμμα, ο οποίος στην εκπομπή «Τηλεφωνήστε και κερδίστε» καλεί τους μικρούς τηλεθεατές να τηλεφωνήσουν και να κερδίσουν κάποια δώρα
 
Τέλος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε ερώτηση αναφέρεται στη διακοπή της εκπομπής «Καλεσμένοι της Γης» στην ΕΡΑ μετά από 11 χρόνια «και στην ''αποβολή'' της συμπαραγωγού της εκπομπής Λίντας Ζαφειροπούλου από το νέο πρόγραμμα του Δεύτερου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας».
 
 

παρον

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2511&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote