Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Νέα απαγωγή επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη
Νέα απαγωγή επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη Εκτύπωση E-mail
27.10.08

Μία νέα υπόθεση απαγωγής επιχειρηματία, που προκαλεί πολλά ερωτήματα, συγκλονίζει και πάλι τη Θεσσαλονίκη, πέντε μόλις μήνες μετά την απαγωγή του πρώην προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος, Γιώργου Μυλωνά.

Θύμα απαγωγής έχει πέσει ένας έμπορος, 55 ετών, από τη Θεσσαλονίκη. Πριν από έναν μήνα ωστόσο, άγνωστοι είχαν βάλει φωτιά στο αυτοκίνητό του και είχαν πυροβολήσει έξω από το σπίτι του, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Τα ίχνη του επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στον τομέα του γενικού εμπορίου, χάθηκαν την Παρασκευή, όταν αναχώρησε με το αυτοκίνητό του από τα γραφεία της επιχείρησής του, στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης. Ο επιχειρηματίας δεν επέστρεψε στο σπίτι του, κάτι που ανησύχησε την οικογένειά του. Η σύζυγός του μετέβη στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνισή του.

Χθες ο γιος του επιχειρηματία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα το κινητό του τηλέφωνο. Στην άλλη άκρη της γραμμής ακουγόταν μόνο ένα ηχογραφημένο μήνυμα, με τη φωνή του 55χρονου να δηλώνει ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής. Στο ίδιο μήνυμα, ο επιχειρηματίας ζητούσε από την οικογένειά του να παραδώσει στους απαγωγείς του το ποσό των 400.000 ευρώ, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τα ερωτήματα

Αστυνομικοί, χαρακτηρίζουν την υπόθεση ως «περίεργη», καθώς υπάρχουν κρίσιμα ερωτήματα, τα οποία παραμένουν αναπάντητα.

Καταρχήν, τα λύτρα των 400.000 ευρώ που ζητήθηκαν για την απελευθέρωση του 55χρονου, θεωρούνται λίγα. Σε υποθέσεις απαγωγών και δη επιχειρηματιών, τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολύ περισσότερα.

Επίσης, εντύπωση προκαλεί στους αστυνομικούς το γεγονός ότι στο ηχογραφημένο μήνυμα που άκουσε ο γιος του θύματος, δεν αναφερόταν καμία πληροφορία για το πώς και πού θα παραδοθούν τα λύτρα, ούτε για το αν οι απαγωγείς θα επικοινωνήσουν με την οικογένεια. Υπήρχε μόνο η φωνή του 55χρονου, ο οποίος ζητούσε να συγκεντρωθούν τα λύτρα.

zougla

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2496&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 27.10.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote