Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Εκτύπωση E-mail
26.10.08

Του Σάκη Σερέτη

 
Προαγωγή έδωσε και επίσημα στην λίμνη Βιστωνίδα ο κ .Σουφλιάς (πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο)και την ανακήρυξε σε εθνικό πάρκο.
Και τονίζω το πριν, για να μην νομίζεται ότι το έκανε υπό την επήρεια κάποιας φαρμακευτικής αγωγής.

 

Ο Σαρακατσάνος πολιτικός την χαρακτήρισε σε λιμνοθάλασσα , αφού αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων ότι βγάζει θαλασσινά ψάρια .
Λαβράκια παραδείγματος χάριν ,όπως ο μεσίτης του Θεού Εφραίμ και τα χρυσόβουλά του, που προκάλεσαν τις ιερές ανταλλαγές.
Ακόμα και κόκκινα λαχταριστά μπαρμπούνια μπορεί να βγάζει, όπως οι παραιτήσεις των δυο Αντιεισαγγελέων, που δεν φάνηκαν πρόθυμοι να ευθυγραμμισθούν στην χειραγώγηση της δικαιοσύνης και προτίμησαν το μονοπάτι της φυγής, παρά τα πρωθυπουργικά κελεύσματα .
Και ενώ ο κόσμος στενάζει κάτω από την μιζέρια της οικονομικής κρίσης ,που μας σερβίρισαν τα παγκοσμιοποιημένα χρυσά αγόρια, αυτός ,(ο Εφραίμ) ιπτάμενος προσευχητής-μεσίτης, περιορίζεται στο Θεάρεστο έργο του, αποστέλλοντας κάποιες επιστολές «χαμηλών τόνων» με υψηλό τοξικό περιεχόμενο…
Ωστόσο αποκαλύπτεται και η ύπαρξη του σωματείου Σ.Ο.Ι.Δ.(σωματείο οδηγών ιερών διαδρομών),όπου ένας ταλαιπωρημένος οδηγός, βαρέθηκε να ακούει το όνομα Θοδωρής και αγανακτισμένος, καταφεύγει στις αρχές ζητώντας υπερωριακή απασχόληση, ψυχολογική υποστήριξη λόγω τύψεων ,καθώς και τα έξοδα καυσίμων.(εκεί που έφτασε η βενζίνη τι να έκανε ο άνθρωπος;)
Κάπως έτσι έμαθε η κοινή γνώμη για τις ιερές διαδρομές Βατοπέδι-Φιλοθέη-Μαξίμου και όχι από τις αποκαλύψεις των δημοσιογράφων, που χώνουν την μύτη τους, ακόμα και σε ιερές ανταλλαγές, οι αθεόφοβοι…
Όλη αυτή η ιστορία όμως, μου δημιουργεί ένα αναπάντητο ερωτηματικό.
Γιατί δεν έχουν την δυνατότητα τα πολιτικά πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτή την ιστορία, να έχουν έναν ιπτάμενο-μεσίτη πνευματικό;
Γιατί αυτή η παλιοκοινωνία θέλει να τους στερήσει το δικαίωμα της πνευματικής μόρφωσης στις ιερές μπίζνες;
Να, κάτι τέτοιες παραφωνίες συμβαίνουν στην αυλή του Μαξίμου και έτσι εμφανίστηκαν οι πρώτοι αντάρτες βουλευτές ,που αν δεν προλάβαιναν να τους επιβάλλουν την κομματική αφωνία, θα είχαμε σήμερα κυβέρνηση του βουνού.
Και όχι τίποτα άλλο ,θα έπρεπε μετά ο Αλογοσκούφης, να τους αναγνωρίσει το δικαίωμα σύνταξης για Εθνική Αντίσταση.
Εξάλλου μην ξεχνάτε ,ότι στο παρά πέντε γλυτώσαμε την σύνταξη χήρας αγωνιστή στην λαϊκή αοιδό κ.Μπεζαντάκου, μην σας διαφεύγει .
Και τότε, άντε να μην πάει η οικονομία καρφί για τον εθνικό δρυμό της Βιστωνίδας, με αποτέλεσμα να αναγκασθεί πάλι ο Σουφλιάς, να την αναβαθμίσει σε εθνικό μνημείο πεσόντων.
Γιατί μαζί με την οικονομία, θα πέσουν και πολλά κορμιά μισθοσυντήρητων και χαμηλοσυνταξιούχων και όχι τίποτα άλλο, πώς να κλείσεις το ρημάδι το στόμα των περίεργων δημοσιογράφων με τέτοιου είδους είδηση;
Πρώτο θέμα θα το κάνουν .
Και ας καιροφυλακτεί ο γιος του ταχυδρόμου να τους επιδώσει το γράμμα της αγωγής,
για διασπορά ψευδών ειδήσεων…..
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2491&Itemid=39

Τελευταία ανανέωση ( 26.10.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote