Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ραντεβού στη Ραφήνα
Ραντεβού στη Ραφήνα Εκτύπωση E-mail
19.10.08

Ο Υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος άνοιξε τον κύκλο των συναντήσεων, που θα έχει αυτό το διήμερο ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του City 99,5, νωρίτερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο μέγαρο Μαξίμου, εν μέσω φημολογιών, ακόμη και για παραίτηση υπουργού.

Στο μεταξύ, ένας «άγνωστος» λιγότερος στην εξίσωση της μυστικής ψηφοφορίας της Παρασκευής, καθώς ο Π. Τατούλης δήλωσε ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση.

Από το βήμα συμποσίου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, επανέλαβε την κριτική του για φαινόμενα σταλινισμού στη ΝΔ, ενώ εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά της ΝΔ.

«Ο χώρος της κεντροδεξιάς, ως παραδοσιακός εκφραστής των φιλελεύθερων απόψεων της πολιτικής σκηνής,
έχει τρωθεί από τις σταλινικές, ανελεύθερες δομές της κομματικής οργάνωσης και τη διείσδυση ατόμων, με ιδιοτελείς και τυχοδιωκτικούς σκοπούς, στο ανώτατο κομματικό δυναμικό, έως τις άτολμες πολιτικές που στέκονται στο προσωπικό κόστος και όχι στο συλλογικό όφελος», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Τατούλης ζητεί η ΝΔ να ξαναβρεί το χαμένο, ακρωτηριασμένο, φιλελεύθερο εαυτό της, όπως λέει.

Ζήτησε επιπλέον κάθαρση και επιβολή κυρώσεων στους υπευθύνους, επισημαίνοντας ότι «ο λαός εκλέγει πολιτικούς και πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες».

e-tipos.com

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2464&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote