Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «Σκήτη των Εφραίμ ο Κορυδαλλός»
«Σκήτη των Εφραίμ ο Κορυδαλλός» Εκτύπωση E-mail
06.10.08

Με βαριές εκφράσεις για τις σκανδαλώδεις δραστηριότητες της Μονής Βατοπεδίου που ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Ουρανουπολη ζήτησε την ποινική δίωξη του ηγούμενου Εφραίμ.

Ο κ. Αλαβάνος μίλησε για μονές που έχουν μετατραπεί σε έδρες μαφίας και είπε ότι η σκήτη του Εφραίμ πρέπει να βρίσκεται στον Κορυδαλλό.
Επίθεση εκ του άμβωνος στους επιχειρηματίες ρασοφόρους του Αγίου Όρους έκανε ο μητροπολίτης Άνθιμος που σημείωσε πως η διαχείριση των οικονομικών της Εκκλησίας πρέπει να γίνεται με διαφάνεια.
Πάντως, έπρεπε να περάσουν 40 ημέρες καταιγιστικών αποκαλύψεων για να φτάσει η κυβέρνηση να παραδεχτεί πως έκανε λάθος. «Μετά από αυτή την ανακλητική απόφαση αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι το δημόσιο θα εμφανίζεται σε όλες τις δίκες για να υπερασπίζεται την περιουσία του», δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας, κ. Μπεζας. Κάτι που δεν έγινε το 2004, όταν ο Γιώργος Αλογοσκούφης με απόφαση του, έκανε πίσω από τη διεκδίκηση του δημοσίου στη λίμνη Βιστωνίδα κατά τη διάρκεια της δίκης στην Ξάνθη.
Μετέωρο φαίνεται πως μένει το ολυμπιακό ακίνητο καθώς αν και με την νέα υπουργική απόφαση διατυπώνεται η βούληση να επιστρέψει στο δημόσιο, νομικοί κύκλοι το αμφισβητούν. «Η απόφαση έχει καταλάβει και το ολυμπιακό ακίνητο ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί εκεί υπάρχει ιδιωτική δικαιοπραξία που δεν ακυρώνεται ούτε με υπουργική απόφαση παρά μόνο λύνεται στα δικαστήρια», υποστήριξε ο δικηγόρος, Νίκος Αγαπηνος.
alpha

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2393&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 06.10.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote