Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Έκπτωτος και από βουλευτής ο Βουλγαράκης!
Έκπτωτος και από βουλευτής ο Βουλγαράκης! Εκτύπωση E-mail
22.09.08

Νέα βόμβα σκάει για τον Γ. Βουλγαράκη. Στη ΦΑΕ Αθηνών ανακαλύφθηκε ότι σε off-shore εταιρεία LTD, που έχει ως αντικείμενο κτηματικές και επενδυτικές δραστηριότητες, εκπρόσωπος και διαχειριστής της είναι ο ίδιος! Μάλιστα το ΑΦΜ που εμφανίζει στη ΦΑΕ είναι το 049875561.

Η εταιρεία λειτουργεί από το 2001 και μέχρι το βράδυ της Παρασκευής ως διαχειριστής της και εκπρόσωπός της στη χώρα μας εμφανιζόταν ο πρώην υπουργός! Κάτι που σημαίνει ότι αυτόματα πρέπει να εκπέσει του βουλευτικού αξιώματος αφού ο νόμος προβλέπει ρητά πως είναι ασυμβίβαστο με τη βουλευτική ιδιότητα η εκπροσώπηση και πολύ περισσότερο η διαχείριση ξένων εταιρειών.

Ως γνωστόν, μέχρι το 2002 οι off-shore εταιρείες δεν ήταν υποχρεωμένες να δηλώνουν τους εκπροσώπους – διαχειριστές που είχαν στη χώρα μας. Από το 2002 όμως και μετά οι εταιρείες του είδους έχουν την υποχρέωση αυτή. Έτσι και στη συγκεκριμένη εταιρεία εμφανίζεται σαν διαχειριστής και εκπρόσωπος ο Γ. Βουλγαράκης. Κάτι που συνιστά ουσιαστικό λόγο έκπτωσης από το βουλευτικό αξίωμα. Μάλιστα η εταιρεία αυτή είχε συμμετοχή στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Μονής Βατοπεδίου! Εξάλλου φαίνεται ότι εμπλέκεται και με άλλες off-shore εταιρείες.
paron

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2334&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote