Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow SOS από κυπριακό πλοίο στον Κόλπο του Μεξικού λόγω Άικ
SOS από κυπριακό πλοίο στον Κόλπο του Μεξικού λόγω Άικ Εκτύπωση E-mail
12.09.08

Πλοίο κυπριακού νηολογίου με 22 επιβαίνοντες εξέπεμψε σήμα κινδύνου από τον Κόλπο του Μεξικού από όπου περνάει ο κυκλώνας Άικ, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αμερικανικής ακτοφυλακής, ο οποίος εξήγησε ότι οι πιθανότητες παροχής βοήθειας είναι περιορισμένες προς το παρόν.

Το φορτηγό πλοίο Antalina, με κυπριακή σημαία, εξέπεμψε σήμα κινδύνου γύρω στις 12:00 ώρα Ελλάδος, επισημαίνοντας βλάβη του κινητήρα, καθώς βρισκόταν 145 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Γκάλβεστον, δήλωσε ο αξιωματικός της ακτοφυλακής Τομ Άτκεσον.

«Προς το παρόν, οι δυνατότητές μας να ανταποκριθούμε είναι περιορισμένες. Κάνουμε μία εκτίμηση των επιλογών (που έχουμε) όσον αφορά τη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε», πρόσθεσε ο Άτκεσον, σημειώνοντας ότι το φορτηγό πλοίο, το οποίο μεταφέρει κοκ πετρελαίου, βρίσκεται σε βαθειά νερά.

«Αν φτάσουν σε πιο ρηχά νερά, ίσως να μπορέσουν να ρίξουν άγκυρα», όμως προς το παρόν η δυνατότητα δράσης των ελικοπτέρων «είναι περιορισμένη λόγω της ακτίνας δράσης τους και των μετεωρολογικών συνθηκών», εξήγησε.


e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2280&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote