Αρχική arrow ΠΑΡΑΞΕΝΑ arrow Διαζύγιο αλά... ιαπωνικά
Διαζύγιο αλά... ιαπωνικά Εκτύπωση E-mail
08.09.08

Εταιρείες... χωρισμού αναλαμβάνουν να βάλουν σε «πειρασμό» τον ή τη σύντροφο του εντολέα, δημιουργώντας τεκμήριο απιστίας

Παντρεμένος, άντρας, ψάχνει... τρόπο να χωρίσει. Και εφόσον η σύζυγος αρνείται να δώσει αναίμακτα το διαζύγιο και η μέθοδος «εσύ στο χώμα και γω στη φυλακή» δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του ανδρός, υπάρχει ένας πιο εύκολος, πλην δαπανηρός, τρόπος με μόνη προϋπόθεση -προς το παρόν- το ζευγάρι να ζει στην Ιαπωνία.

Στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, ο κλασικός ντετέκτιβ, που συγκέντρωνε τα, απαιτούμενα για ένα διαζύγιο, αδιάσειστα στοιχεία, έχει αντικατασταθεί από εταιρείες, όπως η GNC και η ACYours, που προσφέρουν κάθε είδους λύση σε ερωτικής φύσεως προβλήματα: θέλετε να χωρίσετε αλλά ο/η σύζυγος αρνείται, θέλετε να κερδίσετε πίσω έναν πρώην σύντροφο ή απλώς να κάνετε σχέση με κάποιον που έχετε συναντήσει, αλλά δεν ξέρετε πώς να τον προσεγγίσετε; Με ένα ποσό, που ξεκινά από τα 3.000 ευρώ τον μήνα, μπορείτε να το αναθέσετε στους... ειδικούς.

Ολέθριοι «πειρασμοί»
Ας πάρουμε την «απλή» περίπτωση διαζυγίου. Η σύζυγος θέλει να απαλλαγεί από τον άντρα της. Απευθύνεται σε μια από τις εξειδικευμένες εταιρείες, που τα τελευταία χρόνια ξεφυτρώνουν στην Ιαπωνία σαν τα μανιτάρια, και μετά απλώς περιμένει.

Το πρώτο βήμα των ειδικών είναι να διεξάγουν μια μικρή έρευνα, με τις προτιμήσεις και τις καθημερινές συνήθειες του στόχου και, κυρίως, τον τύπο γυναίκας που τον ελκύει.

Οι εν λόγω εταιρείες έχουν υπαλλήλους που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Μετά την επιλογή, η γυναίκα προσεγγίζει δήθεν τυχαία τον ανυποψίαστο στόχο, που νιώθει κολακευμένος από το ενδιαφέρον της.

«Είναι πολύ ευκολότερο να παγιδευτεί ένας άντρας από ό,τι μια γυναίκα» εξηγεί ο ιδρυτής της ACYours, κύριος Μισίμα, ο οποίος ασχολείται με περίπου 6.000 ζευγάρια τον χρόνο, εκ των οποίων τα 300 απαιτούν «δραστικές» λύσεις που ξεπερνούν τα όρια της απλής συμβουλευτικής γάμου.

«Ακόμη και ένας 40άρης χωρίς μαλλιά, με τσαλακωμένο κοστούμι και φθηνό χαρτοφύλακα, υποθέτει ότι είναι ακαταμάχητος. Οι γυναίκες αντιθέτως είναι πιο καχύποπτες».

Το επόμενο βήμα είναι η ανταλλαγή μηνυμάτων στο κινητό τηλέφωνο και οι συναντήσεις, οι οποίες καταγράφονται από συνεργάτες της εταιρείες, ενώ ένας σωματοφύλακας είναι πάντα παρών για να διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα της κοπέλας.

Κάθε φορά που συναντιούνται οι δύο παράνομοι εραστές, οι συνεργάτες τους μαγνητοσκοπούν τη σκηνή με κάμερες κρυμμένες σε κινητά τηλέφωνα, τσάντες, ακόμη και πακέτα τσιγάρων.

Οι «πράκτορες», όπως αποκαλούνται οι γυναίκες και άντρες δολώματα, έχουν σεξουαλικές επαφές με όλα τους τα «θύματα», προκειμένου να πιστοποιηθεί η μοιχεία, ωστόσο, όπως επισημαίνουν, δεν θεωρείται πορνεία, καθώς η πληρωμή τους δεν προέρχεται από τη συναλλαγή με τον στόχο, αλλά από τον πελάτη.

Η αμοιβή τους ξεπερνά τις 4.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους, μηνιαίως. Μόλις ο στόχος ερωτευτεί τη νέα ερωμένη ή τον νέο εραστή, ή οι αποδείξεις γίνουν συντριπτικές και το διαζύγιο βγει με συνοπτικές διαδικασίες, ο πράκτορας εξαφανίζεται από τη ζωή του όσο γρήγορα μπήκε. Εάν κάποιος δημιουργήσει δυσκολίες, του κάνει ένα τηλεφώνημα κάποιος, που παρουσιάζεται ως γκάνγκστερ, και τον απειλεί να αφήσει τη σύντροφό του.

Τεχνητή επανασύνδεση!
Αν η διαδικασία διαζυγίου διαρκεί περίπου 3-4 μήνες, η επανασύνδεση είναι πιο πολύπλοκη υπόθεση, και πιο δαπανηρή, καθώς ένα τρίμηνο στοιχίζει περίπου 15.000 ευρώ.

Η μέθοδος που ακολουθείται είναι κατά βάση η ίδια: εάν ο πρώην έχει νέα σύντροφο, επιλέγεται ο κατάλληλος πράκτορας για να τη σαγηνεύσει, και την κατάλληλη στιγμή, εμφανίζεται... εντελώς τυχαία η πρώην, η οποία έχει μεταμορφωθεί σε καλλονή με τη βοήθεια της εταιρείας.

«Δεν αρκεί, όμως, μόνο να απομακρυνθεί ο νέος σύντροφος. Αν για παράδειγμα μια γυναίκα εγκατέλειψε τον σύζυγό της, πρέπει να διορθωθούν και οι λόγοι για τους οποίους εκείνη δεν ένιωθε ευτυχισμένη στον γάμο της.

Ο σύζυγος πρέπει να μας πει όλες τις αρνητικές πτυχές του χαρακτήρα του και κατ επέκταση του γάμου» εξηγεί ο Μισίμα.

«Στη συνέχεια βελτιώνουμε τον σύζυγο. Εάν είχε σταματήσει να τη βγάζει έξω, τον συμβουλεύουμε να τις κάνει εκπλήξεις στα γενέθλιά της ή τις επετείους. Εάν η σύζυγος θέλει τον άντρα της πίσω, τότε την κάνουμε πιο ελκυστική».

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2242&Itemid=31

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote